Хотел MUKARNAS SPA RESORT 5 *, Алания Турция

Хотел Mukarnas Spa Resort е 5 звезден хотел, разположен в Алания, Турция. Разполага с площ от 30 000кв.м., 452 стаи, 1100 легла. Хотелът предлага на своите гости незабравима почивка сред Средизмено море.

Стаи и настаняване
Mukarnas Spa Resort предлага 4 типа стаи. 

Стандартните стаи са 3 типа и включват 72 стандартни стаи с land view, 170 стандартни стаи с частична гледка към морето и 69 с гледка към морето. Площта им е 24-30кв.м. Разполагат с мокет, една стая, баня. Имат още климатик, минибар, сейф, интернет, сешоар, сателитна телевизия и др.

Junior suites са 34 на брой и са с площ от 35кв.м. Разполагат с всичко като стандартните стаи, но имат и балкон, а подът е дървен.

Executive suites са с площ от 80кв.м. и са с ламиниран под. Разполагат с 1 дневна,  2 отделни спални, 1 балкон и 2 бани.
Хотел Mukarnas предлага на своите гости основен ресторант, Snack ресторант, италиански ресторант, рибен ресторант, както и суши.

Забавленията включват боулинг, билярд, 3 външни и 1 вътрешен басейн, детски клуб, водна гимнастика, дартс, тенис, водни спортове, аквапарк, родео, различни вечерни шоута, жива музика, партита, дискотека и др.

Можете да се възползвате от Спа центъра, който предлага турска баня, масажи, различни процедури, както и от фитнес център.