Хотел Dora Beach Turunc Hotel 4* Мармарис, Турция

Четиризвездният хотел Dora Beach Turunc се намира в Мармарис и по-точно в селището Турунч. Разположен е на брега на Егейско море. Разстоянието до летището в Даламан е 105км., а до Мармарис 17км. Хотелът разполага с общо 90 стаи.



Настаняване и стаи

Стандартни стаи
Стандартните стаи са 40. Обзаведни са модерно. Имат страничен изглед към морето или гората. Площта им е 26кв.м. Разполагат с френско или две отделни легла, централна климатична система, сателитна телевизия, мини бар, балкон, сейф, wireless и др.


Family Rooms
Този тип стаи са 42 и са с площ от 42кв.м. Имат гледка към морето или гората. Оборудвани са като стандартните стаи - климатик, сейф, мини бар, сателтина телевизия, wireless и др.

Romance Purple Superior Room
Общо 4 стаи от този тип с площ 48 кв.м.  Те са само с гледка към морето.  Разполагат с джакузи, собствена климатична система, DVD, сателитна телевизия, балкон, сейф и др.



Romance Red Superior Room
С гледка към морето и 48кв.м. площ. 4 стаи от този тип. Оборудвани са с джакузи, климатик, сателитна телевизия, минибар, сейф, балкон и др.



Заведения

Главният ресторант на хотела се отличава с уникална гледка към плажа, както и с прекрасна егейска и средиземноморска кухня. Очакват Ви прекрасни преживявания с вкусни предястия и ястия. 

Dora Beach Turunc разполага и с a la carte ресторант с международна кухня. 

Забавления

Забавленията в хотела са разнообразни: външен басейн, детски басейн, дартс, тенис на маса, водни спортове и много други.