Хотел Perdikia Beach Hotel 3* Фетие, Турция

Perdikia Beach е 3 звезден хотел, който се намира във Фетие, Турция. Разположен е в полите на Бабадаг. В този известен регион, с пустите си заливи в тюркоазен цвят, ще прекарате незабравими моменти в забавна атмосфера и пълни с развлечения съоръжения.
  • Категория - 3 звезди;
  • 57км. от летището, 13км. от Фетие;
  • 60 стаи, 150 легла;
  • Half Board и Full Board;
  • Ресторант и бар;
  • 200м. от плажа;
  • 250кв.м. басейна;
  • Спортни занимания и забавления за деца;
  • Спа център.

Хотелът предлага настаняване на Half Board и Full Board. Разполага с 60 стаи и 150 легла. Намира се на 57км. от летището и на 13км. от Фетие. В Perdikia Beach са налични ресторант, бар, спортни занимания, занимания за деца. Домашни любимци не се допускат в хотела.

Настаняване

Стаите са направени с мисъл за комфорт и удобство. Половината стаи имат гледка към басейна, а другата половина към градината.

Стандартни стаи
Предназначени са за 2-3 гости, като 3 човек се настанява на допълнително легло. Стаите са оборудвани с климатик, сейф, мини бар, телевизор, телефон, сешоар, тоалетна, балкон, душ.

Family Rooms
Подходящи са за 3-4 човека, като 4-ия човек се настанява на допълнително легло. Разполагат с климатик, сейф, мини бар, телевизор, телефон, сешоар, тоалетна, балкон, душ. 





Заведения

Хотелът с удоволствие предлага турска и традиционна кухня. Закуската, обяда и вечерята сe сервират в ресторанта. По време на обяда можете да опитате a la carte услугите на хотела и турски ястия.

За тези, които искат да се забавляват, е наличен Pool bar, който предлага различна анимация и работи от 10:00 до 02:00 ч.

Развлечения

Плажът е на 200м. от хотела. Можете да се наслаждавате на слънцето и красотата, както и на сините води на морето.
Басейнът е 250кв.м. Чадърите и шезлонгите са безплатни. Басейнът е чудесно място за забавления и релакс.


Perdikia Beach има за цел да осигури забавления от сутринта, с различни спортни занимания, до вечерта, чрез различни шоута и анимации. Децата могат да играят в детския клуб или басейна.

Спортните занимания включват дартс, фитнес, водна гимнастика, джаги и др.

Детският клуб е специално място за малките гости.

Спа центърът е място, където можете да се отпуснете в подходяща атмосфера и да възстановите своето тяло и дух.