Хотел Spice Hotel & Spa 5 * Белек

Петзвездният Spice Hotel & Spa, намиращ се в Белек, ще Ви накара да се потопите в мистичния свят и пленителната красота на Средиземноморския дух. Хотелът предлага на своите гости пълен спектър от услуги с много високо качество, както и невероятната възможност да се насладите на сините вълни на Средиземно море.

Хотелът предлага на своите гости възможността да опитат от разнообразни специалитети в a la carte ресторантите. По време на почивката си, можете да разгледате магазините, които са като в голям търговски център. Със сигурност ще се докоснете до сините води на морето и ще се забавлявате с водни спортове, различни състезания и в залата за игри. Ще имате възможност да възстановите своето тяло в Спа центъра и да посетите диско клуба и киното. Spice Hotel няма просто да отговори на очакванията Ви, а ще бъде магическата пръчка за сбъдване на Вашите мечти. 


Настаняване

Хотелът предлага настаняване в основна хотелска част и двуетажни вили. Разнообразието от стаи и апартаменти (suites) наистина е впечатляващо. 

Стандартни стаи
Броят на този тип стаи е 353. Площта им е 36кв.м. Разположени са в основната сграда. Декорирани са в ориенталски стил. Всяка стая се състои от баня с тоалетна, голяма спалня, балкон.  Оборудвани са с телефон, сателитна телевизия, wi-fi, минибар, централна климатична система, сейф, сешоар, халати, чехли. Подът е паркет.

Стаи за инвалиди
Общият им брой е 6. Намират се в основната сграда и са специално оборудвани за инвалиди. Площта им е 36кв.м. На разположение в стаята са сателитна телевизия, wi-fi, минибар, климатична система, телефон, сешоар, сейф, хавлии, чехли. Настилката е паркет.

Family Rooms
Общ брой от този тип стаи - 40. Площта им е 72кв.м. Намират се в допълнителната сграда. Добре декорирани са в ориенталски стил. Включват 2 бани с тоалетни, 2 отделни спални, балкони. Оборудвани са с централна климатична система,  телевизия, безжичен интернет, сейф, сешоар, чехли, хавлии, паркет.

Pool Rooms
40 от стаите в Spice Hotel & Spa са Pool rooms. Тяхната площ е 35кв.м. Разположени са в допълнитела сграда.  Декорацията е в ориенталски стил. Оборуддвани са като предходните стаи.


Suite Rooms
Разположени са в основната сграда. Площта им е 67 кв.м. и са 33 на брой. 8 от тях са с 2 спални и една баня с тоалетна, 17 са със спалня и дневна, и баня с тоалетна. Този тип стаи получават ексклузивни услуги като кошница с плодове и вино.

Honeymoon Suite
Разположени в основната сграда, всеки от двата Honeymoon suites са направени така, че да направят медения месец чудесен.  Стаите са 55кв.м., а терасата 50кв.м. или общо 105кв.м. площ. Представляват ориенталско обзаведена дневна, баня с джакузи, спалня. ВИП услугите включват VIP check-in, 10% отстъпка от Спа центъра, специални услуги при почистване на стаите, късен check out, безплатено ползване на a la carte ресторант, DVD, веднъж сервиране на закуска в стаята. В деня на настаняване - кейк, бутилка вино, купа плодове, локум.

Queen Suite
Вашите очи ще бъдат пълни с гладките цветове на добре направените Queen suites.  Те са 4 на брой. Площта им е 73кв.м. Имат голяма спалня, баня с джакузи, дневна в ориенталски стил, която е разделена с арки от балкона и работния кът.


Dublex Room
Ако търсите домашен комфорт през своята почивка, то е препоръчително да изберете една от 15-те двуетажни Dublex Rooms. Те са с площ от 55кв.м. Имат 2 спални, без врата между тях, и балкон. Една от спалните е с душ-кабина, а другата с баня. Настилката е паркет. 

Family Suite
За тези, които искат топлината и приятната почивка със семейството, се препоръчва една от двете Family Suite rooms. Те са с площ от 203кв.м., с тераса. Имат 2 спални, джакузи, широка тераса с гледка към морето. Настилката е паркет. 



King Suite
King Suites са 2. Площта им е 185 кв.м. Единият е с гледка към морето, а другия към планината Taurus. Разполагат с 2 спални, 2 бани с джакузи, широка и чудесна дневна със зона за хранене и балкон и балкони. Подът е паркет и мокет. 


Penthouse Suite
Стая, която е направена с невероятна тераса с гледка към морето. Площта й е 180кв.м. и има джакузи. Общата площ на Penthouse Suite e 500кв.м. Лукс и комфорт в уникална хармония се преплитат заедно в 3 спални със собствена баня, трапезария, дневна, кабинет, вътрешно джакузи, кухня, 2 стаи за масаж, турска баня и сауна. Подът е мокет и паркет. 


Coconut Dublex Suite
За Вашата комфортна ваканция в една от двуетажните Coconut Dublex Suite, Spice Hotel & Spa са помислили за всичко. Общият им брой е 7 и са с площ 85 кв.м. Имат 2 спални, 2 бани, обща зона, която разделя спалните и балконите. Подът е паркет. 

Голямата гордост на Spice Hotel са уникалния марокански стил, цъфтящите градини, източната елегнатност, великолепните гледки и перфектния комфорт. За гостите са създадени 22 ВИП вили в ориенталски стил, разположени на отделна територия и носещи името на подправки: джинджифил, мента, шафран, сусам. Във вилите ще откриете специална великолепна атмосфера с идеята всяка минута да бъде специална.


Ресторанти

Разнообразието от ресторанти наистина може да задоволи всеки клиент. Хотелът разполага  с един основен ресторант и няколко a la carte ресторанта с турска, средиземноморска, азиатска, италианска кухня, както и с VIP ресторант. Има също и няколко бара. 

Забавления

Спа център, който предлага турска баня, шведски масаж, ароматерапия, аюрведа, спа маникюр, сауна и др. Хотелът предлага още водни спортове, концерти, нощен клуб, вечерни шоута, фитнес, аеробика, водна гимнастика, сърф, тенис и мн.др.