Хотел Club Belcekiz Beach 5* Фетие, Турция

Хотел Club Belcekiz Beach е петзвезден хотел, спечелил множество международни награди. Намира се във Фетие, Турция. Разположен е в красивата Турска Ривиера и предлага най-висок клас настаняване и удобства. Хотелът се отличава с елегантност и стил, запазвайки неформална спокойна атмосфера. Club Belcekiz Beach съчетава добре спокойната и тиха почивка с развлекателни и забавни занимания за гостите.

Настаняване и стаи в Club Belcekiz

Настаняването в хотела е със средизмноморска атмосфера, като стаите са обособени в няколко отделни двуетажни блока, разположени между прекрасни градини. Огромното разнообразие от удобства за гостите са на пешеходно разстояние. Стаите са разположени фронтално срещу морето, с прекрасен пейзаж от градината и планински фон. Стаите биват стандартни и такива за инвалиди. Общият им брой е 213 (2 стаи за инвалиди).


Стаите са със следното  оборудване: директен телефон, климатична система, мини бар, сейф, сателитна телевизия, музикален канал, баня, тоалетна, балкон, душ, сешоар, уреди за приготвяне на кафе и чай.


Заведения

Бюфет ресторантът се грижи за всички вкусни и прясно приготвени храни за закуска, обяд и вечеря. Можете да изберете да хапнете своята храна вътре в ресторанта, оборудван с климатична система, или навън, на терасата, където ще можете да се насладите на уникалната атмосфера на природата - тюркоазеното море, зелените ботови гори, цветята и разбира се през нощта, на тъмно синьото небе с хиляди звезди.

Snack ресторант и бар осигурява различни услуги, като късна закуска, както и различни напитки и храни като сладолед, кафе, чай, предястия, супа и др. 





Plaza Spice and Pesto ресторантът се предлагат най-добрите рецепти от целия свят. От индийска кухня, през източна, до италианска и френска, хотелът приготвя храна с висококачествени продукти, за да задоволят Вашите искания. Можете да опитате най-доброто, което светът може да Ви предложи, в приятна атмосфера. За посещение на ресторанта има малка такса.


Hangout ресторант и бар ще Ви предложи прекрасна гледка и вкусна храна. От вкусни бургери до сочни пържоли. Това е Вашия ресторант, ако искате да се храните в уютна атмосфера или ако искате да се наслаждавате на залеза с коктейл.


В Plaza Bar можете да видите как слънцето залязва в удобния, релакс бар, с Вашата любима напитка. По-късно вечер се организира анимация с музика и танци. Барът пресъздава истинска атмосфера да направите нови приятелства. Тук ще можете да гледате и да снимате спиращи дъха гледки на парапланери. 

Pool Bar е с приятна атмосфера, където ще можете да се оптуснете под слънчевите лъчи или да се включите във различни водни игри, организирани от аниматорите. Гостите, които предпочитат късната закуска, могат да се хранят тук. Барът предлага разнообразна храна, от салати до пици. Работи до полунощ, като сервира напитки и коктейли, прекрасно място да постоите и говорите с приятели.

Tranqil Bar е за гости, които харесват спокойствието. Тук можете да почетете книга или да си починете. Барът е за лица над 18 г.






Lobby Bar е с радостна, тиха и спокойна атмосфера.





Забавления

Забавленията в Club Belcekiz Beach са най-разнообразни. Спортните занимания включват аеробика, баскетбол, тенис на маса, фитнес, тенис, дартс. Хотелът има Спа център, който предлага масажи, сауна, хамам. Вечер се организират вечерни шоута, турска вечер, жива музика. Хотелът има басейн.