Хотел Elegance Hotel 5* Мармарис

Удоволствие в едно - това е петзвездния хотел Elegance Hotel в Мармарис. Вашата почивка в този съвременен европейски стил, ще бъде допълнен от внимателен персонал, който работи за да направи Вашето посещение наистина отлично. В допълнение към традиционните удобства, характерни за 5 звездно настаняване, Вие ще получите още още редица удобства.

Elegance Hotel е разположен на крайбрежието на Егейско море, близо до центъра на Мармарис (на 3км.). Дистанцията до летището е 95км.


Настаняване и стаи

Хотелът разполага със стандартни стаи, executive rooms, corner suites, junior suites, executive suites, royal suites. 

Стандартни и Execuitve rooms
Обзаведени са в европейски стил и задоволяват очакванията на петзвезден хотел. Наред с удобствата, която стандартана стая предлага, стаите в Elegance Hotel предлагат още щедро зареден мини бар, 2 телефонни линии, електронни завеси, бърз check-out, луксозна баня с телефон, вана, осветено огледало за гримиране.

Suites
Насладете се на уникалния характер на всеки отличителен Suites. Те предлагат отлични условия и персонално внимание, както и трапезария, мокър бар с хладилник и машина за лед, самостоятелно управление на климатика, две бани - с пара и хидромасажна, халати, чехли, богато зареден мини бар и др.



Ресторанти

Готвачите в Elegance Hotel ще Ви предложат отлична и неповторима турска и светова кухня по всяко време на деня, на различни места и в различни опции. Хотелът разполага с 2 ресторанта (Оrchide и Begonville ) и с 2 a la carte ресторанта както и бар и кафене.


Забавления

Elegance Hotel предлага spa център с масажи, сауна, джакузи и др, фитнес, различни водни спортове, 3 басейна. Можете да посетите и някои от магазините за бижута на територията на хотела.  


Видео