Хотел Grand Pasa Hotel 5* Мармарис

В Мармарис има няколко необикновени места, в които безкрайната елегантност, изтънчения стил и куртоазията са живи. Тази обща представа е придружена с още един важен аспект - Вашето безценно време. Всичко това ще откриете в петзвездния хотел Grand Pasa Hotel в Мармарис, разположен на 90км. от летището и 350м от плажа. Така че заповядайте в Grand Pasa за да изпитате лукса в нови измерения.


Настаняване и стаи

Капацитетът на хотела е от 280 стаи. 271 стандартни стаи с 566 места за настаняване, 4 suites, 2 king suites, 3 стаи за инвалиди. Стаите са с гледка към градина или басейн.
Обзавеждането и оборудването в стаите включва телефон, балкон, мини бар, сейф, интернет, сателитна телевизия, климатик, тоалетна, баня, сешоар.


Заведения

Хотелът разполага с основен ресорант с 580 места и с a la carte със 100 места. Предлага международна, турска, френска, вегетарианска кухня. Има няколко бара - lobby, snack, pool, vitamin, както и кафене с 50 места. В дискотеката можете да се забавлявате от 23:00 до 02:00 часа.

Забавления

Хотелът предлага басейн с водна пързалка, детски басейн, вътрешен басейн, турска баня, сауна, масажи, джакузи, спа център, фитнес, билярд, тенис на маса и др. 6 дни в седмицата се организира анимация. За децата, освен детски клуб, можете да наемете и детегледачка. Хотелът има външен и вътрешен паркинг.

В шопинг центъра можете да наемете автомобил, да закупите бижута или дрехи от бутика, да отидете на фризьор или да използвате услугите на фотограф.


Видео