Хотел Amara Wing Resort Comfort 5* Кемер

Amara Wing Resort Comfort е 5 звезден хотел, разположен на брега на морето и сред борова гора в полите на планина Торос. Със своите луксозни стаи, разположени на огромна площ от 30 000кв.м., намиращи се в 2 сгради, хотелът е отворен през цялата година, за да предложи истински рай с великолепни услуги.


Настаняване


В основната сграда, хотелът предлага стандартни стаи, family suites, Deluxe suite rooms. 

В сградата в градината, Amara Wing Resort предлага стандартни стаи, големи стандартни стаи, family rooms.


Заведения

Висококачествените услуги се предлагат в 5 тематични a la carte ресторанта, 1 основен ресторант, няколко бистро и различни барове с ultra all inclusive богата храна и напитки.



Забавления

Amara Wing Resort Comfort не е хотел с пълен спектър от забавления. Стилът на хотела по отношение на забавленията е деликатен. Това е хотел, който предлага забавления за два типа гости - тези, които искат да почиват и тези, които искат да се забавляват. Затова гостите са разположени в различни локации.

Концепцията на хотела относно "деликатните забавления" включва качествени шоута, добре организирани партита, популярни музикални групи от региона на Средиземно море.

Хотелът предлага още, фитнес, волейбол, баксетбол, тенис на корт, билярд, интернет, аква парк, 2 външни басейна, отопляем вътрешен басейн, детски клуб и други.

В Спа центъра се предлагат турска баня, сауна, джакузи и др.