Хотел Gural Premier Tekirova 5* Кемер, Турция

Хотел Gural Premier Tekirova е 5 звезден хотел, разположен в зелена борова гора и директно срещу дълбоките сини морски води. Площта му е 200 000кв.м., с турска архитектура, с много високо качество на лукс и комфорт. Сградите са дву- и триетажни, като от балконите на deluxe pool rooms има достъп до басейните. Аква паркът е с площ 22 000кв.м. с 25 пързалки и много други забавления.
  • 200 000кв.м площ;
  • 17км. от Кемер, 65км. от Анталия, 75км. до летището;
  • 20 000кв.м. аквапарк;
  • Разнообразни лускозни стаи;

Хотелът се намира на 17км. от Кемер и на 65км. от Анталия. Разстоянието до летището е 75км. Плажната ивица е 500м. дълга.

Стаи и настаняване

Deluxe Room
Площта им е 55-90кв.м. Разполагат с балкон, климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, телефон, интернет, минибар, уреди за чай и кафе, джакузи, душ, сешоар, канапе и мебели на балкона. Подът е паркет.

Deluxe Family Room
Подобни са на Deluxe Rooms, като разполагат с 2 отделни помещения. Те са разделени с врата. Всяка стая е с LCD телевизор и минибар.




Superior Deluxe Family Room
Подобни са на Deluxe Room и Deluxe Family Room. Разполагат с 2 стаи, разделени с врата. Всяка е с LCD теелвизро и минибар.



Deluxe Pool Room
Разполагат с климатик, телевизор, телефон, интернет, душ, минибар, сешоар, джакузи, уреди за кафе и чай, канапе, обзаведен балкон. Басейнът е достъпен директно от балкона.



Deluxe Pool Family Room
Подобни са на Deluxe Pool Room, но разполагат с 2 отделни помещения, разделени с врата. В двете стаи има телевизор и минибар.




Хотел Gural Premier Tekirova разполага още с луксозните Superior Pool Suite, Superior Pool Grand Suite, Superior Villa, President Suite, King Suite.

Заведения

Ще можете да се насладите на уникални вкусове от майсторски ръце. Започнете деня с безкрайно разнообразна закуска, а за обяд и вечеря опитайте специалните ястия, направени от готвачите в хотела. Богатите бюфети са отрупани с вкусна храна от турската и международна кухня.


Баровете в хотела са Pool Bar, Beach Bar, Irish Pub, Anfi Bar, Konak Bar, Vitamin Bar,Tennis Bar, Fitness Bar.

Забавления

Аквапаркът на Gural Premier Tekirova е наистина впечатляващ. Това е мястото, където можете да се забавлявате с Вашите деца. Детските забавления са място, където децата могат да се забавляват, без да се тревожите за тях. Могат да играят на пиратския кораб, а тийнеджърите да се спускат по водните пързалки. За възрастните също са предвидени достатъчно забавления. На разположение са 27 пързалки. 16 от тях са Камикадзе, Рафтинг, Черната дупка и др. Хотелът предлага още джакузи. Можете да опитате плуване срещу течението, да се спуснете по дивата река.

Gural Premier Tekirova предлага още масажи, водна топка и др.

В Спа центъра можете да възстановите енергията на своето тяло. Разполага със сауна, турска баня и други водни услуги.