Хотел Tusan Beach Resort 5*, Кушадасъ, Турция

Петзвездният хотел Tusan Beach Resort в Кушадасъ предлага професионални услуги и познатото турско гостоприемство. Гостите ще изпитат завладяващия чар и красотата на хотела. Много от забележителностите са на сравнително близко разстояние от хотела. През своя престой ще можете да посетите различни исторически забележителности.
  • 75км. от летището в Измир и на 165км. от летището в Бодрум.;
  • 354 разнообразни стаи;
  • 6 ресторанта и 3 бара;
  • Плаж и 2 басейна;
  • Спа център;
  • Кино, магазини, детски център.


Tusan Beach Resort се намира в Кушадасъ, един от топ курортите в Турция, на красив залив и плаж със син флаг. Разположен е на 75км. от летището в Измир и на 165км. от летището в Бодрум.

Настаняване и стаи 

Приятно обзаведените 286 стаи с гледка към морето и 68 стаи с гледка към градината, предлагат панорамна гледка над Егейско море и прекрасния хълм на изток. Хотелът предлага различни типове стаи, които са със собствен балкон, за Вашия комфорт.

Suite Room
Стандартни стаи
Имат гледка към морето или градината. Разполагат с баня, климатик, телевизор, мини бар, телефон, сейф, сешоар. Площта им е около 28кв.м. Кошара за бебе се предоставя след запитване.



Suite Rooms
Suite Room
Те са с гледка към морето, имат широк дневен кът, отделна спалня, баня, климатик, сателитна телевизия, мини бар, телефон, сейф, сешоар. Площта им приблизително е 65кв.м. Кошара за бебета се предоставя след запитване.




Стаи за хора в неравностойно положение
С гледка към морето или градината. Разполагат с подходящи мебели, баня, климатик, сателитна телевизия, мини бар, телефон, сейф, сешоар.Площта им е 30кв.м. 

Заведения

Принципът за здравословна грижа, налаган от хотела, намира израз в ресторантите.

Didyma ресторант е с капацитет от 400 места и предлага разнообразна храна. Местата са изцяло във вътрешна част.

Zeugma е с капацитет от 750 места, изцяло външен ресторант, с гледка към морето. Предлага вкусна храна и красива гледка към Егейско море.

Lykia сервира традиционен турски кебап и морска храна. Капацитетът му е 150 места.

Ephesus е вътрешен ресторант, който е елегантно декориран и подходящ за различни банкети и празненства. Капацитетът му е 300 места.

Perge Caf e snack bar, където можете да възстановите своите сили с храна и напитки.

Teos Caf предлага домашно направена пица с различни добавки.


Гениалните бармани сервират местен алкохол и безалкохолни напитки. Можете да гледате красотата на морето или на залеза във външната част на бар Troy, или да пиете своето кафе в неговата вътрешна част.

Apendos Bar се намира до басейна. Той ще ви предложи освежаващи напитки.

Assos bar е изцяло вътрешен. В него можете да поиграете билярд.


Забавления

Плажът е с плажна ивица дълга 300 метра. Там ще можете да се насладите на слънцето, морето и различни водни спортове, като водни ски, сърфинг, каране на кану, водно колело и др.

Двата басейна предлагат всичко необходимо, с безплатни шезлонги и чадъри.

Киното е с Dolby Digital 5.1 система, професионално обзаведено, подходящо за до 40 човека. Там можете да гледате последните филми.

Магазините имат за цел да задоволят нуждите на гостите. Хотелът разполага с магазин за бижута, кожени изделия, фото студио, магазин за подаръци.

Хотелът предлага още интернет кафе, детски клуб за деца от 4 до 12 годишна възраст, медицински услуги и др.

Със своя професионален екип, Tusan Beach ще Ви осигури приятни забавления, като аеробика с инструктор, много игри и състезания и др. Вечер се организира дискотека.

Спа центърът Ви кани да почувствате възстановяващия ефект на водата. На разположение са сауна, турска баня, различни масажи.