Хотел Bodrum Bay Resort 5*, Бодрум, Турция

Петзвездният хотел Bodrum Bay Resort е разположен в близост до центъра на Бодрум. Площта му е 57 000кв.м. Хотелът е с гледка към о-в Кос, Крепостта в Бодрум и центъра на Бодрум. 

Bodrum Bay Resort предлага на своите гости богата и разнообразна храна, различни развлечения, както и 2 типа стаи.
  • Категория 5 звезди;
  • 57 000кв.м. площ;
  • 35км. от летището, 1.6км. от центъра на Бодрум;
  • 2 типа стаи;
  • 1 основен, 2 a la carte ресторанта, 5 бара;
  • 1 външен басейн, игрална зала, Спа център, фитнес, Търговски център.

Разстоянието от хотела до летището е 35км., а до центъра 1.6км. 

Настаняване и типове стаи 

Предлагат се 2 типа стаи - hotel rooms и club rooms.

Hotel Rooms
Hotel Room
Този тип стаи разполагат с една спалня, която е подходяща за 3-ма души. Разположени са в главната сграда. Настилката в някои от стаите е плочки, в другите дървен под. Hotel Rooms са предназначени за 2-3 гости. Оборудването включва климатична система, сателитна телевизия, сешоар, баня с вана или душ, мини бар (само водата е безплатна). Стаите са с тераса или френски балкон, някои са с гледка към морето, другите към вътрешността. Можете да вземете плажни хавлии срещу депозит. Платени услуги са room service, телефон, сейф, мини бара, пералня/сушилня.

Club Rooms
Разполагат с една спалня за 2 човека. Подовата настилка е плочки. Оборудването в стаите е: климатик, сателтина телевизия, сеошар, баня с душ, тераса или френски балкон, мини бар с безплатна вода. Не всички стаи са гледка към морето. Платени са сейф, мини бар, телефон, room service.

Заведения

Основният ресторант е с гледка към морето и разполага със 120 места във вътрешната част и 300 места във външната част. Сервира закуска, обяд и вечеря. Вносните напитки се заплащат допълнително.

A la carte ресторантите са 2 - Bodrum Aegean и Indian. Те ще превърнат хапването в уникално удоволствие сред прекрасна природа. През престоя си в Bodrum Bay, имате възможност на едно безплатно посещение в някой от ресторантите, като е необходима предварителна резервация. Всички напитки се заплащат допълнително.

Хотелът разполага с 5 бара:
- Sevice Bar - намира се в основния ресторант и предлага напитки по време на закуска, обяд и вечеря;
- Lobby Bar - работи по всяко време на денонощието и ще Ви предложи разнообразни напитки, в часовете от 00:00 до 10:00 напитките се заплащат;
- Beach Bar - невероятно място с прекрасна обстановка, където можете да поръчате топли и студени напитки;
- Relax Bar;
- Snack Bar.

Развлечения 

Хотелът предлага разнообразни забавления. Разполага с чудесен външен басейн, стая за игри с билярд, тенис на маса, playstation. Можете да играете плажен волейбол, водна топка, различни водни спортове. Bodrum Bay Resort организира различни вечерни шоута и жива музика.

Спа центърът предлага турска баня, масажи, сауна. Хотелът разполага и с фитнес.
В Търговския център можете да си закупите сувенир или дреха от бутика, както и подарък от кожения магазин. На разположение е и мини маркет.

Като услуга се предлага и професионален фотограф, който може да запечата хубавите моменти.