Хотел Batont Garden Resort 4* Кемер, Турция

Batont Garden Resort е четири звезди хотел, който се намира в Кемер, Турция. Разположен е между чудесната планина Торос и сините води на Средиземно море, на 700м. от крайбрежието Goynuk. Има прекрасен пейзаж. Хотелът предлага на гостите си висококачествени услуги под мотото "щастието е включено също". Философията му се базира на безграничното удоволствие на гостите. Ето защо, Batont Garden предоставя на гостите си възможно най-добрите услуги, съчетани с турско гостоприемство.
  • 12 000 кв.м. площ;
  • 177 стаи;
  • 3 типа стаи;
  • 9 км. до Кемер, 30км. до Анталия, 50км. до летището;
  • 1 ресторант и 3 бара;
  • Басейн за възрастни и деца, водна пързалка;
  • Спа център;
  • Анимации, представления, жива музика;
  • Детски клуб.

"All inclusive +" коцепцията е от 10:00 до 23:00 часа и включва богата и вкусна храна и разнообразни напитки, което гарантира на гостите една незабравима почивка. Освен това, хотелът има басейн с олимпийски размери и водна пързалка. В хотела не се допускат домашни любимци, както и е забранено пушенето в стаите за непушачи и закритите помещения на хотела.

Площта на хотела е 12 000кв.м. Общият брой стаи е 177. Плажът е пясък и камъчета. Разстоянието до Кемер е 9км., до Анталия 30км., до летището 50км.

Настаняване и стаи

Всички стаи са оборудвани с климатична система, сейф, LCD телевизор, сателитна телевизия с музика, минибар, балкон, телефон, мокет, система за заключване с карти, пожарна аларма и противопожарна система, баня с вана, сешоар.

Стандартните стаи са 169 на брой. Площта им е 22-26кв.м. Предназначени са за до 2+1 човека.

Family rooms са 6 на брой. Площта им е 40кв.м. и са за 2+2 души. Стаите са свързани са с врата.

Стаи за инвалиди - 2 на брой с площ от 25кв.м. и максимален капацитет 2 човека. 

Заведения

В ресторанта на хотела се предлагат закуска, късна закуска, обяд, лека следобедна закуска, кафе, вечеря.

Хотелът разполага с няколко бара, които предлагат местен алкохол и безалкохолни напитки - Pool bar, Restaurant Bar, Lobby bar. В периода от 10 до 23 часа можете да поръчвате неограничено количество напитки. Напитките не се сервират в бутилки. По време на закуска не се сервира алкохол. В концепцията не се включват фрешове, вносно шампанско, специални вина, висококачествени ликьори, коняк и др. Алкохол на лица под 18 г. не се предлага.

Развлечения


От развлеченията безплатни са сауната, фитнес центъра, хавлиите за плаж, външния басейн. Безплатни са и тенис на маса, дартс, аеробика, водна гимнастика. Платени услуги са турската баня, спа центъра, телефон, лекарски услуги. 

В хотела се провеждат различни забавни програми, анимации, жива музика, турска вечер. За децата има детски клуб (4-12г.), детска площадка, мини дискотека. 

Басейнът за възрастни е 353кв.м., а детският басейн е 18кв.м. Има 1 водна пързалка. Плажната ивица е дълга 700м.


Видео