Хотел Kilikya Resort Camyuva 5* Кемер, Турция

Петзвездният хотел Kilikya Resort Camyuva се намира в Camyuva, на 8км. от Кемер и на 50 км. от центъра на Анталия. Предлага всичко необходимо за Вашата прекрасна почивка.


Настаняване и стаи

Хотелът предлага 3 типа стаи.

Main Building Standart Room
Те са с площ от 25 кв.м. Имат балкон. Настилката е мокет. Разполагат със сателитна телевизия, минибар, сейф, централна климатична система, баня с вана, сешоар. Някои от стаите са пригодени за инвалиди.


Garden Side Standart Room
Площта им е 22 кв.м. Настилката е паркет. Имат балкон. Оборудвани са с минибар, сателитна телевизия, сейф, климатик, баня с вана, сешоар.




Suite
на 65кв.м. площ са разположени 2 спални, една всекидневна и 2 бани. Стаите са свързани с врата. Имат балкон, сателитна телевизия, сейф, минибар, климатик, сешоар, вана.




Заведения 

Kilikya Resort предлага all inclusive и предлага разнообразна храна и напитки през деня. Освен закуска, обяд и вечеря, хотелът предлага и допълнително обслужване с храна и напитки между трите основни хранения. Работата на ресторантите и баровете зависи от климатичните условия и решенията на хотела. Гостите са длъжни непрестанно да носят лентата за ръка, предоставена от хотела.

Има 1 основен ресторант и 2 a la carte ресторанта. Баровете са 4.

Забавления

Плажът към хотела е със 190м. плажна ивица. Шезлонгите и чадърите са безплатни. Kilikya Resort разполага с 2 външни басейна (единият е детски) и аквапарк за възрастни и деца. Има и 1 вътрешен басейн.

Гостите могат да се забавляват с каране на банан, джет, парашут, водни ски, плажен волейбол. Може да играете тенис на корт.

През деня може да се гледа различна анимация като шоута, музикални изпълнения, мини диско. През нощта се организира турска вечер - 2 пъти месечно. З

За децата има мини клуб.

В Спа центъра и фитнес можете да релаксирате и подобрите фигурата си.