Хотел Armonia Holiday Village & Spa 5* Бодрум, Турция

Armonia Holiday Village & Spa е хотел 5 звезди, който Ви кани да опитате уникално преживяване, в един модерен минималистичен архитектурен стил. Докато чакате сините води на Егейско море да се затоплят, можете да се забавлявате с различни дневни занимания. Ресторантът предлага отлична турска и международна кухня. В a la carte ресторантите ще се наслаждавате на чудесна гледка към остров Кос.
  • Категория 5 звезди;
  • 24км. от центъра на Бодрум, 53км. от летището;
  • 381 разнообразни стаи;
  • 1 основен и 2 a la carte ресторанта;
  • 6 бара;
  • 2 външни басейна, детски басейн;
  • Спа център, анимация, спортни занимания и игри.

Хотелът е разделен на 2 блока - жилищна и основна част. Предлага 24 часа услуги. Стаите са 381. Предвидено е всичко необходимо за гостите в неравностойно положение, също така на разположение са стаи за непушачи. 

Armonia Holiday се намира на 24км. от центъра на Бодрум и на 53 км. от летището.

Настаняване

Жилищните сгради на Armonia Holiday са на 3 етажа и имат общо 381 стаи.

Стандартна стая
Стандартни стаи
Всички стандартни стаи имат балкон, като повечето са с гледка към градината. Настилката е керамични плочки. Стаите са оборудвани с климатик, LCD телевизор, телефон, минибар, сейф, сешоар, баня и тоалетна и канапе, което може да се използва за спане. Площта им е 20кв.м. 4 от този тип стаи са за инвалиди.



Large Room
Large Rooms
Предлагат всичко, което и стандартните стаи, но в допълнение разполагат с двуетажно легло, което е отделено от спалнята със завеса. Този тип стаи са с площ 26кв.м. и са за максимум 5 човека. 





Deluxe Room
Deluxe Room
С техния модерен дизайн, басейн и гледка към морето, тези стаи са 2 типа: Deluxe Suite Room и Deluxe Standard Room. Със спалня и основна стая, предлагат услуги и комфорт като: климатик, LCD телевизор, телефон, минибар, сешоар, сейф, джакузи. Подът е покрит със специално покритие. Deluxe Standard Rooms са 22кв.м., a Deluxe Suit Rooms са 46кв.м. 



Junior Suit
Junior Suits
С тераса-градина и гледка към морето. Разполагат с голяма спалня, основна стая с климатик, телевизор, телефон, мини бар, сешоар, сейф. Подът е с теракот. Площта им е 32кв.м.






Oval Suit
Oval Suits
Със специалната си дизайнерска спалня в овална форма и овално джакузи за двама, тези стаи разполагат с климатик, LCD телевизор, телефон, мини бар, сешоар, сейф. Площта им е 45кв.м. Подът е покрит със специално покритие. 




Заведения

Основният ресторант в Armonia Holiday Village & Spa предлага повечето характерни ястия от турската и международна кухня. Закуската, обяда и вечерята се сервират на блок маса. Местните алкохолни напитки и другите напитки определени от хотела, са безплатни.


A la carte ресторант
A la carte ресторантите могат да се ползват веднъж от гостите на хотела безплатно, след направена резервация. В тях храната се сервира от сервитьори. Турският ресторант работи 6 дни в седмицата и има капацитет 75 места. Рибният ресторант има вътрешна и външна част, капацитът му е 140 места и работи 6 дни в седмицата.

Snack ресторантът предлага късна закуска, хамбургери, салати, чипс и спагети за обяд, следобедно кафе. Този ресторант е подходящ ако не обичате да се съобразявате с часовете за закуска и обяд.

Armonia Holiday има 6 бара:
- Lobby - предлага местен алкохол и други напитки, които са безплатни за гостите. Предлага също и студени сандвичи;
- Cos bar - местен алкохол и напитки между 10:00 и 24 часа;
- Lotus - безплатен местен алкохол и напитки;
- Sotto Scala - сервира местни алкохолни напитки и други напитки от 23:30 до 02:30ч.;
- Provezza bar - Работи по време на обяд и вечеря;
- Guverte Bar - местен алкохол и безалкохолни напитки.

Забавления

През деня можете да опитате от следните забавления: тенис на корт, тенис на маса, мини футбол, мини голф, мини баскетбол, аеробика, водна гимнастика, дартс, билярд, водни ски, каране на банан, джет, водно колело, кану и сърф. 

Хотелът разполага с 2 външни басейна, детски басейн и водна пързалка.

Спа центърът предлага масажи и турска баня.

Вечер можете да слушате жива музика, да гледате различни шоута или да посетите дискотеката.