Хотел Fantasia Hotel Deluxe Kusadasi 5* Кушадасъ

Fantasia Hotel Deluxe в Кушадасъ е петзвезден хотел, който ще Ви предложи услуги на много високо ниво. Намира се в непосредствена близост до древни градове като Ефес, Дидим, Милет, както и църквата "Дева Мария". Хотелът ще Ви осигури една прекрасна почивка в Турция.



Настаняване

Fantasia Hotel Deluxe предлага няколко типа стаи за настаняване.

Стандартна стая
Площта на стандартните стаи е 29кв.м. Имат опция за двойно легло или 2 отделни легла. Оборудвани са с централна климатична система, сешоар, сейф, сателитна телевизия, wireless, мини бар, балкон и др.

Тройна стая
Площта им е 30кв.м. и са 11 на брой. Оборудвани са с климатик, сейф, интернет (платен), мини бар, сешоар, телефон, балкон и др.



Заведения

Хотелът разполага с 4 ресторанта и 4 бара. 

Ресторант "Nostalgia" предлага закуска, обяд и вечеря в романтична среда с гледка към морето. Ресторантът се отличава с деликатеси от турската кухня и изтънчен вкус от международната кухня.

В "Ala Turca Restaurant" можете да опитате уникални деликатеси от турската кухня, докато се забавлявате с традиционна турска музика.

"Prelude restaurant" ще Ви предложи незабравими спомени със своите ястия и гледка към залеза.

Ресторант "Alegra Snack" е с гледка към морето и басейна. В него можете да опитате разнообразни рибни специалитети.


Забавления

Fantasia Deluxe Kusadasi предлага най-различни забавления, като различни анимации, водни спортове, фитнес, басейни, детски занимания, спа център и др.