Хотел Surmeli Efes Hotel 5* Кушадасъ

Петзвездният хотел Surmeli Efes Hotel в Кушадасъ е разположен на 80км. от летището и на 5км. от руините на Ефес. Хотелът посреща своите гости с много забавления и отлична храна.


Настаняване


Surmeli Efes разполага с общо 434 стаи и апартенти. Хотелът има 252 стандартни стаи с гледка към морето, с балкон, 100 superior rooms, 80 апартамента с garden view и 2 suite rooms. Всичко стаи и апартаменти, разположени покрай един от най-сините плажове, предлагат на гостите чист въздух и комфортно преживяване. Ще почувствате едно различно удоволствие, когато лягайки да спите сред чистия въздух и естествена светлина, чувате звуците на бриза.

Заведения

Хотелът предлага вкусни ястия от цял свят, приготвени от специално обучени готвачи и разположени върху богато отрупани маси. 

Surmeli Efes има един основен ресторант, който предлага турска и международна кухня. На разположение са и 3 a la carte ресторанта - с турска, италианска и морска кухня. Интересното е, че се предлага и a la carte viliiage breakfast.

Забавления

Начините за забавление в хотела са много добри. Предлага се Спа център с масажи, сауна, турска баня, закрит басейн с джакузи, тенис, баскетбол, волейбол. За децата е предвиден детски клуб.