Хотел Delphin Botanik 5* Алания

Хиляди растения с техния ослепителен и хипнотизиращ аромат, необхватно Средиземно море, топъл ветрец и спокойствие, всичко това ще откриете в 5 звездния хотел Delphin Botanik в Алания. 


Настаняване

Настаняването в хотела е комбинация от комфорт и елегантност. Общия брой стаи е 617. Декорирани са по елегантен начин, съобразявайки се с комфорта на гостите. Буганвилиите, висящи от балкона на всяка стая, представят натуралния произход на района. Стаите са 27кв.м. и са оборудвани с баня с вана, централна климатична система, сателитна телевизия, мини бар, сешоар, телефон, сейф, гардероб.


Заведения

На която и кухня да сте почитател, в Delphin Botanik ще откриете привлекателен аромат за Вашия вкус. В основния ресторант ще откриете стотици вкусотии. В a la carte ресторантите можете да опитате специалитети на турската, италианската, китайската или японската кухня. В рибния ресторант можете да опитате прясна риба. Хотелът разполага и с суши ресторант.


Забавления

В Delphin Botanik можете да се възползвате от различни забавления в свободното си време и да прекарате по приятен начин целия ден в хотела. След разнообразни анимации и спортни забавления през деня, можете да приключите деня с турска вечер или други разнообразни дейности. Хотелът е помислил и за малките - разполага с детски кът с аниматори.