Хотел Bendis Beach 4*, Бодрум, Турция

Четиризвездният хотел Bendis Beach се намира в Бодрум, Турция. Хотелът е декориран в синьо и бяло, които са специфични цветове за Бодрум. В седемте блока на хотела, през летния сезон, се предлага all inclusive.  Услугите на хотела имат за цел да покрият очакванията на гостите, включително за хората в неравностойно положение. Налични са стаи за непушачи.
  • Категория - 4 звезди;
  • 24км. от центъра на Бодрум, 55км. от летището;
  • 3 типа стаи;
  • Ресторант и 3 бара;
  • Спортни занимания, анимации, шоута, дискотека;
  • Фитнес, джакузи, сауна;
  • 2 басейна - за възрастни и деца;

Bendis Beach се намира на 24км. от центъра на Бодрум и 55км. от летището. Предлага се транспорт до всяка точка в Бодрум. Локацията е такава, че хотелът е най-доброто място за сърфинг в Бодрум. Плажът му е на 50м. от морето, което от своя страна е със син флаг. Басейнът предлага шезлонги, възглавници, чадъри.

Настаняване

Хотелът предлага 3 типа стаи.

Стандартна стая
Площта на този тип стаи е 28кв.м. Подходящи са за до трима човека. Стаите са оборудвани с климатик, сешоар, минибар, сейф, wi-fi, телевизия.




Wide room
"Широките стаи" са с по-голяма площ от стандартните - 35кв.м. и са подходящи за до 4 човека. Оборудването включва телевизор, безжичен интернет, сейф, сешоар, минибар, климатична система.


Family room
Площта на този тип стаи е 32кв.м. Подходящи са за до 3 човека. Представляват 2 помещения, разделени с врата. Разполагат с климатик, телевизор, сейф, сешоар, минибар, wi-fi.






Заведения

В ресторанта си хотелът предлага стандартните за all inclusive храни и напитки. В него се предлагат закуска, късна закуска, обяд, лека следобедна закуска, кафе, вечеря, вечерна супа

Bendis Beach разполага и с 3 бара - лоби, бар на басейна, диско бар. В тях се сервират местни алкохолни и безалкохолни напитки.




Забавления

През деня
За да Ви осигури една забавна почивка и да забравите умората и стреса, хотелът осигурява различни забавления през деня, които включват тенис на корт, тенис на маса, мини футбол, баскетбол, плажен волейбол, фитнес, джакузи, сауна. Също така, на разположение са басейни за възрастни и деца.
Вечер
Вечерта е времето, в което трябва да изразходвате енергията, събрана през деня. В амфитеатъра професионални аниматори подготвят различни танцови и комедийни шоута, а по-късно отваря дискотеката, където можете да комбинирате почивката с звуците на музиката и да забравите за тишината за известно време, чак до зори.