Хотел Delphin Deluxe Resort 5* Алания

Представете си ваканционен рай, скрит между палмите, в прегръдките на Средиземноморския плаж. Аромат на цветя, гледка към планина, зеленина и великолепен дизайн. Това е петзведния хотел Delphin Deluxe Resort. Тук всичко е създадено за Вашия комфорт, спокойствие и щастие. Откакто е създаден, хотелът е винаги в топ местата на най-добрите хотели.

Стаите са декорирани в дворцов стил, а удобствата представляват класически линии смесени с модерна интерпретация. Хотелът е идеализирал всеки детайл за Вашето отлично прекарване по време на почивка. Обслужването е качествено и любезно, като не са забравени и децата.

Сградата на Delphin Deluxe е 6 етажа и разполага с 412 стаи, както и с 4 панормани асансьори. Освен това хотелът има прилежаща сграда с 82 Family rooms и 3 асансьори.

Delphin Deluxe се намира на 90км. от летището в Анталия и на 32км. от Анталия.

Настаняване

Всички стаи в хотела отговарят на петзвездния стандарт. Хотелът е готов да направи почивката Ви незабравима. Ще се наслаждавате на панорамната гледка към Средиземно море. Стаите са тип land view, sea view, side view и family room.

Стаите разполагат с баня с душ, централна климатична система, сателитна телевизия, мини бар, сешоар, телефон, сейф, кана за затопляне на вода. Настилката е паркет. 

Заведения

Освен главния ресторант, в който можете да опитате разнообразна храна, Delphin Deluxe Resort разполага с още 7 a la carte ресторанта - рибен, италиански, мексикански, турски, японски, китайски и средиземноморски.

Турският ресторант е място за тези, които искат да опитат традиционна кухня. Ресторантът, който е декориран в класически стил, можете да опитате вкусни турски ястия. 


Мексиканският ресторант е за тези, които обичат изобилието от подправки и люти сосове. Най-вкусните ястия от мексиканската кухня се сервират с елегантност и стил.

Рибният ресторант предлага прясна риба, деликатеси и различни предястия. Задължително трябва да прекарате една вечер в този ресторант.




Италианският ресторант сервира паста и пица в техните най-добри варианти. Ако възнамерявате да опитате разнообразна италианска храна, то това е Вашия ресторант.


В китайския ресторант ще имате възможност да опитате различни специалитети от китайската кухня. Ресторантът посреща своите гости със специална презентация от готвачи от Китай.
Средиземноморският ресторант сервира автентични ястия от средиземноморската кухня. Ще харесате ресторанта не само заради вкусните ястия, но и заради обстановката.


Ресторант Tepanyaki предлага вкусни Tepanyaki ястия, които ще направят почивката Ви перфектна.


Забавления

Можете да се забавлявате от ранни зори до късна вечер с различни забавления в хотела. През деня можете да се наслаждавате на различни напитки и сладкиши, или да се разходите на търговската улица.  Също така, можете да прекарате времето си на аквапарка или гледайки различна анимация. За малките е предвиден детски клуб. Вечерта можете да послушате жива музика в Пиано бара.

Спа центърът предлага различни типове масажи, турска баня, аюрведа, процедури за тялото и кожата.

Delphin Deluxe Resort предлага също организиране на събития. Хотелът може да бъде Вашия партньор при провеждане на срещи, презентации, бизнес срещи, които се организират в залата на хотела.