Хотел Asdem Labada 5*, Кемер

За тези, които искат да имат една незабравима почивка, петзвездният хотел Asdem Labada е точното място, където ще имате възможността да изживеете една чудесна почивка. Хотелът е разположен в Кемер, който мнозина смятат, че е рая на Анталия, и който ще Ви посрещне с всички цветове на природата. 

Ако искате да опитате една фантастична почивка, Asdem Labada Ви очаква там, където мечтите и реалността се срещат. Ще опитате всевъзможен комфорт, от стаите и ресторантите, до забавленията, анимацията и музиката. Всичко е помислено, дори до най-дребния детайл.

Хотел Asdem Labada

Настаняване и стаи



Всички стаи в хотела се отличават с модерна турска архитектура, луксозна декорация, с килими и ламинирани подове, балкон, баня и тоалетна, мини-бар, ТВ, сейф, сешоар, канапе.


стаи asdem labadaAsdem Labada разполага със 159 стандартни стаи, 12 deluxe rooms, 1 стая за инвалиди, общо 8 junior suites, 2 suit rooms, 2 king suite.

Стандартни стаи
Те са 159 на брой. Площта им е от 18кв.м.  до 25кв.м. Обзаведени са с двойно легло и френско легло. Разполагат с баня и тоалетна. Максималното настаняване е 3 човека.

Deluxe Rooms
Техният брой е 12. Площта им е 32 кв.м. Този тип стаи разполагат с голям балкон със столове-шезлонги.


Стая за инвалиди
В хотела се предлага само една стая за инвалиди. Площта й е 24кв.м. Обзаведена е с едно френско легло и две единични легла. Максимум настаняване 2+1 души.

Junior Suites
Общият им брой е 8. 4 от тях са с две стаи, свързани с врата, а другите 4 представляват една голяма стая с площ 30-39 кв.м. Максимално разрешения брой души за настаняване е 3+1.

Suit Rooms
Броят им е 2 и са с площ 49-69 кв.м. Представляват всекидневна със спалня, свързани с врата. Някои от тях имат джакузи. Максимално настаняване 2+1.


King Suite
Броят на King Suite е 2. Площта им е 76кв.м. Стаите са просторни с 1 спалня и балкон. Максимално настаняване 2+1.

Ресторанти и барове


Ще имате възможността да опитате разнообразни храни, като в главния ресторант Ambrosia можете да се насладите на чудесни ястия на турската и други кухни. 

Освен това, можете да опитате a la carte ресторантите с превъзходна турска или морска кухня.

Kuyu ресторант - предлага турска кухня от различни райони. Необходима е предварителна резервация. Работи в края на лятото, като веднъж седмично почива.

Sandal ресторант - предлага морска храна. Освен специалното меню, има риба на деня и ежедневно приготвена алтернативна храна. Необходима е резервация, ресторантът работи 6 дни в седмицата.

Karios Bar - сервира местен и вносен алкохол, безалкохолни напитки, топло напитки при ultra all inclusive концепция.

Artemis Pool Bar - местни и вносни напитки, като алкохол, безалкохолни напитки и др.

Vakana Snack Bar - бира, топли и студени напитки.

Orfe Disco - предлага алкохол (местен и вносен), безалкохолни и топло напитки.

Helios Bar - топли и студени напитки, алкохол.

A la carte bar - със сервитьор, предлага всякакви алкохолни и безалкохолни напитки.

Free Drinks - местна бира, топли напитки, подбран вносен алкохол и др.

Paid Drinks - премиум напитки, специални вина, бутилирана вода, фрешове.



Забавления

Забавленията в  Asdem Labada са точно като за петзвезден хотел.  Освен да прекарате чудесно на плажа, можете да се възползвате от 2 вътрешни и 3 външни басейни, както 2 такива за деца. Хотелът предлага още:

  • водна гимнастика;
  • плажен волейбол;
  • тенис;
  • водни спортове;
  • музикални шоута;
  • караоке;
  • турска вечер;
  • бинго;
  • кино;
  • детски клуб;
  • Гала вечери;
  • дартс и много други.
Спа центърът е място, където се предлагат специални услуги, чрез които можете да възстановите своето тяло и да се почувствате по-добре. Можете да отпочинете тялото и духа си. Предлагат се:

  • Thai масаж;
  • Bali масаж;
  • Шиацу масаж;
  • Анти-стрес масаж;
  • Хаммам султан масаж и др.


Детски клуб Abeone
Целта на това място е да развива децата в уникална, безопасна и приятан среда, да развива техните реакции и да увеличи интереса им към учене. Това е място, където децата се срещат с други деца от различни култури. 

Услугите в клуба са поверени  на професионалисти. Площта е достатъчно голяма и проектирана така, че да бъде максимално безопасна.

Децата се взимат от рецепция, след направена резервация. При записването се изисква цялата информация за детето. Децата не могат да напуснат клуба без техните родители. Центърът има външен детски парк, стая за игри, детски компютър и др.