Хотел Sentido Lykia Resort & Spa 5*, Фетие

Хотел Sentido Lykia Resort & Spa, разположен във Фетие, Турция, залага на уникална концепция и особено внимание към цялостното преживяване на гостите. Хотелът е максимално оборудван и обзаведен с висококачествени и естествени материали, а специално разработената за хотела концепция за аромат и специално композираната музика, могат да превърнат почивката Ви в уникално преживяване. 

Всичко, което търсите, можете да намерите в Sentido Lykia. Хотелът е красиво устроен с прекрасни градини и уникален пейзаж. Площта му е 370 000 кв.м. Разполага със собствен плаж със 650м. плажна ивица. Предвидени са няколко тихи къта, където гостите могат да прекарат приятно сред красивата природа. 


Настаняване и стаи

Sentido Lykia Resort & Spa разполага с 269 лъскави и декорирани по модерен и комфортен начин стаи и suites. Можете да се топлите в изобилието от слънчеви лъчи, поглъщайки райския бриз от Средиземно и Егейско море, в хармония с тюркоазени и сини морски сенки. За да изпитате комфортен и релаксиращ сън, хотелът внимателно е подбрал и оборудвал стаите с най-подходящите легла.

Важно: настаняването в хотела е за лица над 16г.

Deluxe Double Room
/Forest или частично sea view/
Площта на стаите е 36кв.м. Има с forest view и частично sea view. Разполагат с канапе. Оборудвани са с централна климатична система, плазмен телевизор, wi-fi, сейф, балкон, уред за кафе и чай, сешоар, електрическа кана. Стаите са подходящи за лица над 16 г., които търсят почивка на достъпни цени и обновени стаи с гледка към море или градина. Това са стаи за гости, които искат романтика и лукс за своята почивка. 

Deluxe Suite Room
Площта им е 64кв.м. Всяка стая има 1 двойно легло и канапе за 1 човек. Оборудвани са с балкон, кана и уред за кафе и чай, сейф, безжичен интернет, сателитна телевизия, мини бар, климатик, душ, сешоар.
Разполагат с канапе, което е подходящо за спане за 1 човек.


Ресторанти

Кухнята, която се предлага в хотела, е разнообразна, с много високо качество. Има 1 основен и няколко a la carte ресторанта, като италиански, суши, рибен, турски. 


В основният ресторант атмосферата е тиха и класическа. Ресторантът включват вътрешна част, тераса и кътове за двойки. Ежедневно променяните вечери и Гала вечерите правят всяка вечер специална и различна. Капацитетът на ресторанта е 700 места.


La Vesta е италиански a la carte ресторант, който предлага най-изисканите специалитети от италианската кухня. Предлагат се също така разнообразни италиански вина. Ресторантът е с външна част, но през пролетта и есента работи само на закрито.  Капацитетът му е 55 места.


La Vesta Steak сервира най-богатото разнообразие от пържолки, приготвени от майстор готвача. Капацитетът му е 15 места.





Суши a la carte ресторантът е вътрешен ресторант, който предлага меню според желанията на гостите. Предназначен за до 32 гости. 





Sarpedon ресторант сервира повечето рибни деликатеси и морска храна от Средиземноморието. Ресторантът ще Ви даде възможност да наблюдавате залеза над морето. Поради това, Sarpedon е подходящ за тези, които обичат тишината и спокойствието. Капацитетът му е 50 места.


Pinara Turk предлага добре позната турска храма кебап и дюнер, печено агнешко, ракия, млечни напитки, огромно разнообразие от зеленчуци, плодове и десерти. Можете да бъдете част от изненада на вечерта - Belly Dance.

Хотелът разполага и с няколко бара - лоби бар, бар на плажа и басейна, тенис бар, както и такъв за нощни партита.



Развлечения

Развлеченията в хотела са наистина впечатляващи. Освен уникалния СПА център с всевъзможни масажи и процедури, както и различните възможности за спорт, като баскетбол, волейбол, тенис на маса, мини голф и др., хотелът предлага още diving център, парапланеризъм, разнообразна анимация с музикални и театрални постановки.