Хотел RIXOS PREMIUM BODRUM 5 * Бодрум

Природни красоти, забавление, център на туризма се обединяват в най-високо качество на хотел Rixos Premium Bodrum. 5 звездният хотел добавя ново измерение на настаняване с отличните си услуги, най-високо качество и комфортни стаи, апартаменти и вили, ресторанти и барове. 

Rixos Premium е разположен на 187 000 кв.м. площ и разполага със собствен плаж. Намира се на 10км. от центъра на Бодрум и на 25км. от летището на Бодрум,  в центъра на историческа, културна и природна красота, и невероятни забавления.



Настаняване и стаи

Настаняването е един свят, изпълнен с привилигеии за гостите. Ще се насладите на морето, слънцето, храната, напитките, забавленията в спокойната среда на Егейско море. Една невероятна почивка Ви очаква. Ще потънете в хипнотизиращия свят на Rixos, намиращ се в един от най-любимите места в Бодрум, обграден от борове. Ще почувствате максимален комфорт и луксозни услуги.

Хотелът разполага с общо 347 стаи, апартаменти и вили и всички Ваши очаквания ще бъдат задоволени. Слънцето, морето, природата и 200м. плажна ивица, ресторантите и баровете, аква парка и всичко останало ще направи Вашата почивка едно прекрасно изживяване.

Deluxe Rooms
Този тип стаи комбинират класическото и модерното. Площта им е 42 кв.м. Със своята елегантна декорация, гостите ще изпитат качеството и комфорта на Rixos Premium. Стаите са с гледка към морето или градината. Включват една спалня, една баня, минибар, централна климатична инсталация, сейф, керамичен под, уред за чай/кафе. Банята е с душ, сешоар, огледало за гримиране. В стаите има също LED телевизор, интернет, телефон.

Premium Rooms
Комбинация от гледка към морето, елегантност и комфорт. Площта на стаите е 52кв.м. Балконите, които имат мебели за сядане, са незаменимо място, където може да се насладите на вълнуваща гледка и приятни разговори. Стаите включват 1 спалня, 1 баня, минибар, уред за кафе/чай,централна климатична система, сейф, LCD телевизор, интернет. В банята са налични сешоар и огледало за гримиране. 

Suites
Предлагат отличен комфорт, простор и удобство. Площта им е 54кв.м. и разполагат с една спалня, една дневна и баня с тоалетна. Могат да отговорят на всякакви изисквания. Оборудвани са с LCD телевизор, интернет, минибар, централна климатична система. Suites в Rixos Premium ще Ви накарат да почувствате лукса и елегантноста на хотел в пълна степен.

Family Suites
Предлагат предимството от почивка за семейство с деца на едно място. Площта им е 72кв.м. Разполагат с 2 спални, 2 бани, 2 големи гардероба.  Двете спални са самостоятелни.  Family suites са декорирани с красиви цветове и със сигурност ще направят почивката Ви невероятна. Оборудвани са с интернет и LCD телевизор, минибар, централна климатична система, сейф, уред за кафе/чай. 


Superior Suites
В Superior suites ще почувствате един релаксиращ стил. С площ от 93кв.м. те разполагат с 2 широки спални, една дневна, 2 бани. Оборудвани са с LCD телевизор, интернет, минибар, централна климатична система, сейф. В баните има душ, сешоар, огледало за грим.

Panorama Villa
Невероятният Егейски пейзаж се преплита в качеството и лукса на Rixos Premium. Panorama Villas имат 2 спални, 2 детски стаи, всекидневна и кухня. Обещавайки много специална почивка с любимите хора, вилите предлагат комфорт, спокойствие и отлични услуги. С уникалния си простор във всеки аспект, те притежават невероятн архитектурна естетика и гледка, както подсказва и тяхното име.
Като разположение, този тип вили включват 2 спални, 2 стаи за деца, 1 всекидневна, 1 кухня, тераса, широк балкон, 5 бани, общата площ е 400кв.м.
Оборудвани са с 4 LCD телевизора, интернет, телефон, DVD, Play Station, Iphone докинг станция.

Superior Villa
Този тип вили предлагат неповторимо удоволствие с личен обслужващ персонал, максимален комфорт и лукс. С 5 спални, 2 дневни, кухня, личен басейн. Вилите имат възхитителни бани с мраморен под, направен от  ръчно изработени мозайки.
Разположението е пет спални, 2 дневни, 2 салона, 1 баня, кухня, дрешник, частна градина, частен басейн, сауна.
Оборудвани са с 5 LCD телевизора, интернет, телефон, DVD, Play Station, Iphone докинг станция.

Заведения

Храната е приятно и сериозно дело. Ресторантите на хотел сервират изискани ястия от целия свят. Предлага голямо разнообразие от пресни плодове до турска, ливанска, азиатска кухня. Rixos ще добави допълнителна стойност към Вашата почивка с ресторанти с високо качество и комфорт. 

Sini ресторант
Всяка храна е като фестивал в ресторант Sini. Той е основният ресторант. Отваря врати в 7:30 сутрин и работи до вечерните часове. Закуската е наистина богата и включва местна храна. Обядите и вечерите са превърнати в изкуство в ръцете на готвачите. Ще можете да опитате различна международна кухня. В Sini се организират периодично и различни специални събития. Веднъж седмично има "Sea Food Gala", a веднъж на 2 седмици "Turkish Cuisine Gala". 

Caramel ресторант
Caramel е a la carte ресторант, който предлага атрактивни вкусове за закуска, обяд и вечеря. Ресторантът ще Ви зарадва с пресни плодове и модерна турска кухня.

Layali ресторант
Layali е a la carte ресторант и предлага възхитителна храна от ливанската кухня и приятна атмосфера. Работи вечер. Капацитетът му е 120 места. 
Aja ресторант

В Aja ресторант Вашата вечеря ще се превърне във фестивал на Близкия Изток. Вашето хранене ще оживее чрез забавните изпълнения на главния готвач.
Хотелът разполага и с 8 бара.


Забавления

Танцови спектакли, музикални изпълнения, спа център, водни спортове, голф, училище за гмуркане и др.