Хотел Mardan Palace 5* Анталия

Разположен в Средиземноморието, доставяйки чудесното турско гостоприемство със страст и отговорност, пет звездното изкушение хотел Mardan Palace сякаш се обръща с почит към елегантността на приказното минало и дните на преживяван лукс. 

Хотелът е един вдъхновяващ свят, където кралското величие на видните империи се среща с съвременния лукс и комфорт, едно усещане на място, където се пресъздава неповторимата архитектура на древните османски дни, комбинирани с удивителната страст  на предлаганите услуги и качество. Това са основните предпоставки за пресъздаване на една ориенталска приказка.


Mardan Palace се намира в Анталия, на красивия бряг на Средизмено море. Площта му е 180 000кв.м. и разполага с 546 стаи и suites.

Настаняване и стаи в хотела

Хотелът ще Ви осигури едно завръщане в дните на разкоша. Всяка стая в хотела е проектирана и предназначена да глези и най-взискателните гости. Всяка стая е с вълнуваща и дискретна гледка към планината Таурус, моста на Da Vinchi или Средиземно море. Всички стаи са оборудвани с интерактивна мултимедийна система, телевизор, интернет, дистанционно управление на климатика и осветлението и всичко, което очаквате за един модерен лукс и комфорт.

Premium Room
Оборудвани са с двойно легло, стилен фотьойл и кадифени легла, както и с мраморна вана и отделен душ. Тези стаи са идеални за самостоятелни гости, приятели, деца. Могат да бъдат свързани с Junior Suite, за да оформят просторно дневно пространство. Стаите са оборудвани с климатик, телевизор, интернет, баня, тоалетна.



Superior Room 
Те са с просторна гледка, широк вход и луксозна баня. Това е място, където ще се чувствате свободни и вдъхновени. Тези стаи са част от света, където величието на кралете от миналото, среща модерния лукс. Superior Room са оборудвани с климатик, телевизор, интернет, баня, тоалетна.




Execuitve Room
В тези стаи можете да се насладите на отличителен начин на живот и изтънчено удоволствие. Освен просторното пространство, стаите разполагат и с великолепен кът за гримиране. Особено впечатление прави и банята. Executive Rooms са оборудвани с интернет, климатик, телевизро, баня.



Grand Hamam Suite
Grand Hamam отразява същността на традициите в Турция и турската баня. Стаята е с отопляема мраморна платформа и отделно джакузи. Всеки детайл е част от един завладяващ лукс. Стаите са оборудвани с интернет, телевизия, климатик.


 
Grand Deluxe Dublex
Това са луксозно обзаведени двуетажни апартаменти, които разполагат със собствена малка кухня и развлекателна зона. Подходящи са за семейства с деца. Имат голям вътрешен двор и лесен и бърз достъп до басейна. 

Junior Suite
Пресъздайте Ваше собствено усещане за пространство в тези просторни стаи. Отделената зона за забавления ще осигури на семейството Ви възможност за релакс.


Grand Junior Suite
Разположени в Анадолското и Европейското крило, Grand junior Suite се отличават със своите панорамни гледки към планината Таурус и морето. Всички те са оборудвани с джакузи, турска баня и тераса, която предлага идеална атмосфера за двойки, които да прекарат романтични и запомнящи се моменти.


Garden Suite
Те са разположени във вилите, които са на 2 етажа, като всеки етаж разполага с две Garden Suites, които могат да бъдат свързани. Всяка стая има собствена тераса с достъп до сосбтвена градина и басейн. Обслужват се от икономи. Разполагат с чудесна зона за забавления и турска баня. Собствената територия позволява максимална и ползотворна почивка и релакс.


Presidential Suite
Presidential Suiteс са проектирани индивидуално, за да предоставят уникален комфорт и лукс. Те са 4 на брой. Докато някои са оборудвани с салон за игри с билярд и други игри, фитнес, собствен бар, други имат огромна дневна, собтсвена тераса с джакузи. Всеки suite е индивидуален и носи привилегията на специален лукс.


Royal Suite 
Това е suite с дворцов стил, с прекрасна зона за забавления, две спални, сауна и собтсвен офис. Двойната тераса има гледка към морето и планината Таурус, разполага с шезлонги. Икономът и малкият басейн допълват чувтството за командващ комфорт.


Заведения

Стимулирайте сетивата си, като се насладите на храната в някой от безупречно проектираните ресторанит в Mardan Palace. Независимо дали ще изберете екзотиката на Близкия изток или предпочитате класическата западна кухня, хотелът има 10 разнообразни ресторанта, от които можете да избирате. Има възможност да поръчате храна и за стаята, където да се наслаждавате на комфорта в собствената  си стая. 11-те бара се отличават с изтънченост и екзотика.

Aquamarine е разположен в центъра на 5 акра басейн. Предлага прекрасни морски специалитети с подводно преживяване, благодарение на 4-те аквариума с повече от 3000 вида риби в 400 000 галона морска вода.

La Cucina е разположен в кулата Maiden. Подходящ е за лека храна в неформална обстановка, като предлага чудесна храна и възможност да се насладите на терасата му.

Oishii предлага японска кухня. Намира се в кулата Maiden. Можете да опитате специалитетите на главния готвач като тепаняки и суши.

Baan Thai е ресторант, предлагащ пикантни тайландски ястия, приготвени по традиционен начин и сервирани от персонал в автентични облекла.

Bosphorous - ресторант, който е разположен в сърцето на хотела, на партера на Dolmabache Palace. Изтокът среща Запада в отворената кухня за да осигури Вашата закуска с остров от сладкиши и разнообразни ястия, които ще събудят Вашите сетива.

Arbat повтаря епохата на миналото в Русия и на динамичното покачване на новото. Този ресторант предлага отлична руска кухня, с разбира се водка и хайвер.

La Brasserie е иновативен европейски ресторант, който предлага обяд и вечеря в сенчеста тераса с басейн, както и в самия ресторант, в една спокойна и приятна атмосфера.

Besiktas ресторант е разположен близо до кула Maiden. Той предлага кухня, повлияна от повече от 6000 години турска традиция - един синтез на Централна Азия, Балкански полуостров и Близкия изток.

Beach ресторант е разположен точно на белите пясъци на плажа към хотела. Насладете се на обяда или леката закуска наблюдавайки сините води на Средиземно море или под сенчестата тераса, опитвайки някой от охладилтените коктейли.

Lobby барът предлага релаксираща закуска, следобеден чай, кафе, горещ шоколад и др., с чудесна гледка към седем водопада.

Onyx Bar е място, което предлаг десерти и вина, с гледка към брега и водопадите.

Tent Bar е място, което може да се оприличи като "свят в света". Предлага романтична и изискана обстановка.

Shark's cafe е разположен на брега на Swim Reef. Предлага фреш, традиционни чайове, ice кафе.

Theatro Bar е разположен в Амфитеатъра. Предлага питиета, допълващи уникалните, звездни и впечатляващи шоута от цял свят.