Хотел TITANIC BEACH Lara 5*, Анталия

Заобиколен от градини и с невероятен изглед към кристалните води на Средиземно море - това е петзвездния хотел Titanic Beach Lara в Анталия. Независимо дали сте със своето семейство, приятели или половинка, хотелът може да предложи подходящо настаняване и забавления. Със своите първокласни удобства, включващи земни и водни занимания, възможностите за спорт, спа център, местна и интернационална кухня, превъзходна дневна атмосфера и прекрасни нощни забавления, Titanic Beach е чудесно място за почивка и рекреация.
  • 589 стаи с всичко необходимо;
  • 1 основен и 3 a la carte ресторанта;
  • 11 бара;
  • Собствен плаж и 6 басейна с обща площ от 6000кв.м.;
  • Детски клуб;
  • Анимации и шоута;
  • Спортни занимания - футбол, тенис, баскетбол;
  • Спа и фитнес;
  • Бизнес събития и сватбени тържества.

Разположен на красивия плаж Lara и заобиколен от буйни градини, хотелът е сякаш късче от рая за Вашата почивка в Турция. Намиращ се на 17км. от центъра на Анталия и на 12км. от летището, Titanic Beach е подходящо място както за бизнес пътуване, така и за почивка.

Настаняване и стаи в хотела

Titanic Beach Lara предлага разнообразно настаняване. Хотелът разполага с 589 стаи и 1266 легла за настаняване. Всички стаи, които са в круизен стил, предлагат достатъчна естествена светлина, комфортни мебели и пленителни балкони, така че можете да се наслаждавате на свежия Средиземноморски бриз.

Стаите са оборудвани с централна климатична система, балкони с garden или sea гледка; бани с вана, душ, сешоар, телефон; сателитна телевизия; минибар; wi-fi; сейф; електронно заключване на вратите; голям гардероб.

Стаите, от които можете да избирате, са: 520 стандартни стаи, 12 colonel suites, 9 Junior Suites, 4 Admiral Suites, 1 President Suite, 30 port family rooms, 10 Royal Select Villa (6 с pool view и 4 с garden view).

Стандартни стаи с Land view
стая TITANIC BEACH LaraТози тип стандартни стаи са истинско мерило за комфорт. С площ от 32 кв.м., те са украсени в светли тонове и дървен акцент. Оборудвани са с LED телевизор, интернет, сейф, мини бар. Можете да се наслаждавате на слънцето през балкона си или да се киснете в комфортната вана.


Стандартни стаи със Sea view
Тези стаи предлагат невероятна гледка към морето, на което можете да се наслаждавето от балкона. Обзаведени са със съвременни мебели и прекрасни килими. Оборудвани са с LCD телевизори, минибар, интернет. Площта им е 32 кв.м.


Ресторанти

Основен ресторант "Parkfora"
Titanic Beach Lara разполага с един основен ресторант, който може напълно да отговори на всички очаквания и в който може да се насладите на средиземноморската кухня и прекрасно обслужване. Уникалната подредба в ресторанта е готова да посрещне своите гости на закуска, обяд и вечеря. Кухнята е с отворен дизайн, като по този начин илюстрира творческото мислене. 
През годините, по време на официални празници, Titanic Beach представя тематични ястия, в зависимост от празника. Така например, всяка втора седмица през силния сезон, хотелът представя Турска вечер с прекрасна турска кухня.


A la carte ресторант "Hasir"
Специалният ресторант "Hasir" произхожда от Берлин, където веригата ресторанти "Hasir" съществува от 70-те години. В ресторанта се предлага традиционна турска кухня с превъзходно обслужване. 


A la carte ресторант "Sapore"
"Sapore" преоткрива италианската кухня с "плато" от вкусове, започващи през виното и минаващи през тирамисуто. Подбрани готвачи представят чудесна храна и невероятни кулинарни възможности. Дизайнът отразява топла пясъчна атмосфера със светещи свещи през нощта. 

A la carte ресторант "Capari"
Ресторант "Capari" предлага на своите посетители морски ястия на световно ниво, приготвени от прясна риба от Средиземно море. Вечерната атмосфера е уютна и отговаря на изисканите рибни специалитети. Екстравагантният дизайн на ресторанта напомня круизен кораб, допълващ цялостния облик на Titanic Beach. Ресторантът е с допълнителна такса. 

Баровете в хотела са наистина впечатляващ брой:
- Caprice Bar & Patisserie - намира се в лобито, сервира лека храна и безалкохолни напитки;
- Cordelia Lobby bar - разположен в лобито, сервира алкохолни и безалкохолни напитки;
- Ocean Beach Disco Bar - разположен на плажа, предлага алкохолни и безалкохолни напитки;
- Beach Bar - намира се на плажа, сервира алкохолни и безалкохолни напитки;
- Armonia Bar - намира се на плажа, сервира всякакви напитки;
- Vitamin Bar - намира се в Спа центъра, само безалкохолни напитки;
- Stella Snack - намира се близо до плажа, сервира лека храна;
- Queenstown Bowling Bar - намира се в болуинг залата и сервира всякакви напитки;
- Solaris Pool Bar - близо до амфитеатъра, предлага алкохолни и безалкохолни напитки;
- Submarine Disco Bar - намира се до амфитеатъра, предлага алкохолни и безалкохолни напитки.


Забавления

В Titanic Beach Lara няма как да Ви стане скучно. Ще останете удивени като откриете безкрайните атркации и колко много неща предлага хотела. Определено можете да не излизате от хотела. В хотела можете да се насладите на Спа център, сауна, турска баня, масажи, джакузи, фитнес. 

Titanic Beach Lara има собствена плажна ивица, както и басейн. Изключително атрактивни са и  водните пързалки. В клуба за деца малчуганите могат да прекарат страхотно време. 

Собствен плаж
Titanic Beach разполага със собствехн плаж с капацитет 1200 човека и плажна ивица с дължина 165 метра. Хотелът се намира на може би най-красивата брегова линия в Анталия. Гостите могат да ползват безплатно шезлонги, възглавници, чадъри, хавлии. Предлагат се и шатри срещу заплащане. Плажът е и място за забавления като каране на джет, водни ски, банан, сърф, както и плажен волейбол.


Басейни и водни пързалки
Със заобикалящите го басейни, покриващи площ от 6000кв.м., Titanic Beach прилича на кораб, пуснал котва във водата. Гостите могат да се възползват от няколко басейна:
- Нормален външен басейн - 4300 кв.м.;
- Детски външен басейн - 277кв.м.;
- Олимпийски басейн  - 1250 кв.м.;
- Полуолимпийски басейн - 625кв.м.;
- Вътрешен басейн - 160кв.м.;
- Детски вътрешен басейн - 20кв.м.

Детски клуб "Santa Maria"
Името на детския клуб идва от името на кораба на Христофор Колумб и е на разположение на малките гости в хотела. Приятните часове, прекарани в това място за игри, ще е в компанията на придружители, които са с умения за провеждане на разнообразни игри и забавления. Има водна пързалка, спускаща се от палубата на кораба в басейн.

Анимации и шоута

Анимациите започват от рано сутрин с водна аеробика и продължават през деня с разнообразни игри и спорт. Забавленията са чак до вечерта с вечерни шоута, жива музика и диско. За тези, които обичат нощния живот и танците, Subamrine Disco and Bar е на разположение до ранни зори. Вътрешността на бара е от стоманена конструкция, което засилва атмосферата, особено в специални дни, като вечерните шоута на световни DJ-и.

Спортни занимания
Спортните занимания със сигурност ще задоволят всички гости на Titanic Beach, независимо от възрастта и това дали са професионалисти или аматьори. Тук можете да играете, тренирате, забавлявате, състезавате докато цялото семейство запазва последния спомен от почивката. Хотелът предлага възможности за футболно игрище, 4  тенис на корт, баскетболно игрище и външен басейн с олимпийски размери. Освен това, хотелът може да обслужва професионални футболни клубове, затова това е добро място за подготовка и тийм билдинг.

Спа център и фитнес
Изключителният Спа център е огромен "храм" на здраве и wellness. Спиращите дъха удобства включват пълен спектър от спа процедури. Потопете се в признатите спа терапии за да възстановите организма си и балансирате енергията си, както и да прочистите своите тяло, душа и дух. 
Спа терапиите, масажите и процедурите за тяло, които се предлагат, са наистина много.

Фитнес центърът е за тези, които искат да поддържат форма, докато почиват. Оборудването във фитнес е отлично.


Други услуги

Освен всички удобства и услуги, които предлага Titanic Beach Lara, можете да планирате Вашето бизнес събитие в хотела, както и Вашата сватба.

Събития
За успешно бизнес събитие, хотелът предлага 13 съвременни зали за провеждане на събития и срещи, които могат да посрещнат до около 1500 участници. Обученият персонал може да помага във всичко - от кетъринга до аудио и визуалните технологии, или всяка друга Ваша нужда, за да проведете събитието по най-добрия начин. 

Сватбени тържества
Празнувайте началото на Вашия семеен живот на забележително място като Titanic, който ще Ви осигури запомнящи се сватбени преживявания. И тъй като всяка двойка е уникална, експертите на хотела ще Ви помогнат с планирането на Вашето събитие, за да бъде то уникално. Можете да се доверите на хотела за цялостното организиране на събитието.