Хотел Delphin Palace 5* Анталия

Delphin Palace в Анталия, който "лежи" там, където Средиземно море среща планината Торос, работи, за да прекарате една незабравима почивка. Хотелът заема място сред топ хотелите в света, въз основа на оценки за потребителската удовлетвореност за качество на услугите, концепция и комфорт. Delphin Palace кара гостите си да се чувстват специални чрез уникалната си архитектура в стил замък. Има собствен плаж и всички необходими удобства.
  • 15км. от центъра на Анталия и 10км. от летището;
  • Собствен плаж;
  • Разнообразни стаи, включително за семейства с деца и инвалиди;
  • 1 основен ресторант;
  • Няколко a la carte ресторанта - турска, китайска, мексиканска кухня, суши и морска храна;
  • Собствен плаж;
  • Детски клуб;
  • Спа център.

Основен принцип на хотела е "Щастливи деца, щастливи семейства". Затова на най-малките е обърнато голямо внимание - детски клуб, басейн, ресторант, всички проектиране, така че децата да се чувстват прекрасно и да изкарат една незабравима почивка.

Хотел Delphin Palace е разположен на 15км. от центъра на Анталия и на 10км. от летището.


Настаняване

Разположен в регион с уникална красота, хотелът разполага с 487 стандартни стаи, 40 family rooms, 24 exclusive rooms и 6 стаи за инвалиди. Всички детайли са направени така, че да се чувствате като у дома. Можете да се наслаждавате на Средиземно море от балкона си, докато мини барът е пълен, каната с топла вода ще бъде готова за топла напитка.

Стандартни стаи
487-те стаи в рамките на Delphin Palace включват всички изисквания за незабравима почивка. 
Хотелът предлага "кралско" настаняване в рамките на своята чудесна архитектура.

Exclusive Rooms
На 36 кв.м. площ ще получите повече, от колкото сте мечтали - балкон и джакузи, просторни стаи. Декорацията е в тъмни цветове. Всички удобства са налице.
Family Room
Площта им е 40кв.м. Всичко в тях има за цел да прекарате една комфортна почивка. Разделени са на 2 стаи с площ 29 и 16кв.м. Тези стаи са много подходящи за деца, тъй като разполагат с книжки и играчки, така че Вашите деца да прекарат една чудесна почивка.

Стаи за инвалиди
В Delphin Palace, където концепцията за перфектни услуги си личи във всеки ъгъл, са налични и специални стаи за инвалиди, които имат за цел да осигурят комфортна почивка - оборудването и обзавеждането в стаите е съобразено до максимална степен.


Заведения

Като отправна точка за чудесна почивка, Delphin Palace ще Ви предложи услуги над Вашите очаквания със своите всепризнати готвачи и отличен персонал. Освен Delphino Restaurant, който предлага стандартните закуска, вечеря и обяд, можете да опитате нещо различно в a la carte ресторантите - турска, китайска, италианска, френска и мексиканска кухня, суши, рибни ястия.

Ресторант Delphino е оснивният ресторант, който предлага закуска, обяд и вечеря. Предлага разнообразна храна, а ястията комбинират различни вкусове и са поднесени с елегантност.

Ottoman ресторант предлага специалитети от турската кухня и избор, който е далеч от стандартните ястия. Този ресторант е любим на почитателите на барбекюто.

Blue Fish е място, където можете да опитате разнообразна и прясна морска храна. Докато опитвате различните предястия, преди основните специалитети, ще се насладите на бриза от Средиземно море.

Dolce Vita е италиански ресторант, който предлага паста и пица. Ако сте почитатели на тази кухня, то Dolce Vita ще Ви хареса. Не пропускайте възможността да посетите ресторанта, преди да напуснете хотела.

Pekin ресторант е за тези, които обичат китайска кухня, поднесена с подходящи подправки. Можете да опитате от голямото разнообразие на китайските специалитети, предлагани в ресторанта, който е специално декориран в китайски стил.

Ресторант Dragon е суши ресторант, който предлага най-вкусното суши и тепаняки.

Мексиканският ресторант Margarita, естествено, ще Ви предложи пикантни ястия от мексиканската кухня.

Забавления

През своя престой в Delphin Palace, ще имате възможност да опитате различни забавления, които ще направят почивката Ви по-приятна, през целия ден. В хотела всичко е направено на принципа "получаваш повече, отколко си платил" и е съобразено с удовлетворението на гостите и тяхното щастливо изкарване. Можете да гледате различни анимации и представления или да се забавлявате с различни игри на басейна, а за малките гости на разположение е мини клуб, кино и диско.

Спа центърът е място, където можете да релаксирате и възстановите, оставяйки се в ръцете на експерти. Имате възможност да опитате източни масажи, пилинг, различни процедури за тяло, турска баня, руска и финландска сауна, масаж на Клеопатра с мляко и мед и мн.др. Площта на центъра е 2200кв.м.


Видео