Хотел Crystal Palace Luxury Resort & Spa 5* Сиде, Турция

Петзвездният хотел Crystal Palace Luxury Resort & Spa в Сиде посреща своите гости с високи очаквания за лукс във всяко отношение. Хотелът е разположен близо до кристалните води на Средиземно море. Със своя плаж със син флаг и хубав пясък, няколко басейна. Crystal Palace е удачно място за двойки и деца, които искат да почувстват рая.
  • Категория - 5 звезди;
  • Местоположени - Сиде;
  • 12км. от Сиде, 55км. от летището; 65км. от Анталия;
  • 509 разнообразни стаи;
  • Множество ресторанти и барове;
  • Басейни, плаж, детски кът, водни спортове

Хотелът се намира на 12км. от Сиде, 55км. от летището и 65км. от Анталия. Със своята Ultimate All incluvie концепция, хотелът ще Ви предложи отлична храна и напитки.Спа центърът е място отвъд Вашите мечти.

Настаняване и стаи

Стаите в  Crystal Palace са с гледка към land, side и sea view. Общият брой стаи е 509, а леглата са 1370.

Стандартни стаи
Имат land, sidesea или sea view. Стаите с landview са 67 на брой, за до 2 гости, с площ 23кв.м. Стаите със sidesea view са 172 на брой, до 3 гости, 32кв.м. Стаите със sea view са 38 на брой, за до 2 гости, с площ 28кв.м. Всички стаи са оборудвани с ламиниран паркет, електронна система за заключване, климатик, LCD телевизор, мини бар, сейф, телефон, интернет, а банята е с душ, телефон и сешоар. 

Family Rooms
Оборудвани са с ламиниран паркет, електронна система за заключване, климатик, LCD телевизор, мини бар, сейф, телефон, интернет, а банята е с душ, телефон и сешоар. Sea view са 22 стаи с площ 42кв.м., предназначени за до 4 души. Sidesea view са 132 стаи, до 4 гости, площ42кв.м. Land view са 26 стаи, до 4 души, 32кв.м. площ.



Honeymoon Rooms
Те са 6 на брой и са за до 2-ма гости. Площта им е 39кв.м. Имат директна гледка към морето.Разполагат с мокет, баня, спалня, джакузи, мебели за сядане.


Junior Suite
Имат sidesea view. Разполагат с 1 спалня и широк дневен кът, баня с джакузи, душ. Те са 50 на брой и са за 2+1 гости. Площта им е 44кв.м.




Pasha Suite
Те са 50 на брой, с директна гледка към морето. Разполагат с две чудесни отделни спални, дневна, 4 тераси. 4 от този тип стаи имат кът за готвене, 2 отделни бани. Площта им е 44кв.м. Предназначени са за 2+1 гости.

Заведения

С цел да предложи приятен престой, със своята Ultimate ALL inclusive концепция, хотел Crystal Palace Luxury Resort & Spa ще Ви посрещне топло с традиционен сладкиш cezerye и чаша шербет. През целия си престой ще имате възможност да се насладите на множество ястия и напитки с 24 часа обслужване.
Ресторантите в хотела са:
- LALEZAR RESTAURANT
- TUĞRA RESTAURANT
- CARETTA SNACK RESTAURANT
- CRYSTAL SNACK RESTAURANT
- LA MURANO RESTAURANT
- BONSAI RESTAURANT

Баровете са:
- TERACCE BAR
- CARETTA BAR
- 24 HOURS LOBBY BAR
- LOUNGE BAR
- PAUL’S IRISH BAR
- CAFE TURCA
- SAPHIR DISCO BAR

Развлечения

Хотелът ще ви предложи редица забавления като водни спортове, детски кът, басейни и плаж, анимация. Безплатни са тенис на корт, баскетбол, плажен волейбол, водна топка, акваеаеробика, дартс, мини голф, кино. Платени са билярд, видео игри, джет, водни ски, банан, кану, водно колело, сърф.
Хотелът разполага с фитнес и Спа център. Можете да опитате различни типове масажи, сауна, джакузи, процедури за лице и кожа и други.

В Crystal Palace се организират и различни конгреси и конференции. Хотелът предлага зали и помещения за организиране на срещи, както и организиране на банкети. Всички помещения са оборудвани подходящо.