Хотел Miracle Resort Hotel 5* Анталия, Турция

С невероятните цветове на средиземноморието, хотел Miracle Resort 5 звезди в Анталия, Турция привлича хора от цял свят, за да се насладят на забавления и релакс на едно място. Можете да прекарате дните в сините води на морето или в тишината на зелената природа. Петзведният хотел ще Ви посрещне с отлично качество и комфорт.



Настаняване


Красивите и семпло проектирани стаи в различни категории, 70 % от които са с гледка към морето, са перфектни за релакс със своите незабравими гледки.

Оборудването в стаите включва балкон, вана, тоалетна, сешоар, телефон, мини бар, сателитна телевизия, LCD телевизор, сейф, климатик. Стаите са за непушачи.

Заведения

Хотелът работи с all inclusive концепция. Изключителните услуги и качество ще отговори на Вашите очаквания. Отличава се с уникални ястия от международната кухня, които са представени в колоритна комбинация.

В основният ресторант, който е с открита и закрита част, се предлага разнообразна храна. На терасата пушенето е разрешено.

Miracle Resort има и няколко a la carte ресторанта.


Забавления

Хотелът ще Ви предостави една цветна и разнообразна почивка. През деня можете да се забавлявате с плажен волейбол, мини футбол, дартс, тенис, тенис на маса, баскетбол, спа цетър и др. Вечерите можете да гледате различни представления в амфитеатъра. За малките гости е предвиден мини клуб.


Видео