Хотел Cornelia De Luxe Resort 5* Белек, Турция

Хотел Cornelia De Luxe Resort, 5 звезди, е специално създаден и съобразен с природата и околната среда. Всичко, което предлага хотела, има за цел да превърне Вашата почивка в невероятно преживяване. Основният принцип на услугите в Cornelia е да се предлага обслужване над необходимия стандарт, така че най-важното е да се предложи повече от очакванията и нуждите на гостите. 

Хотелът се намира в Белек, Турция, там където водите на Средиземно море срещат зелените боровите гори. Площта му е 65 000кв.м. Без излишни неща в дизайна, разнообразните предпочитания на гостите могат да бъдат посрещнате на много високо ниво. Освен в стандартните стаи, качеството на услугите може да се усети и в suites, изтъкващи уникалности и вилите, направени с връзка към басейна. В 5-те a la carte ресторанта се сервира най-добрата храна. Забавленията в хотела са също на топ ниво.


Настаняване и стаи

Стандартни стаи
За да прекарате почивката си в комфорт, както и за да сте максимално удовлетворени, тези стаи са проектирани така, че да не мечтаете за уюта вкъщи. Преобладават зелените цветове. Макималният капацитет е 2+1. Площта на стаите варира - 35-40кв.м. Оборудването включва спалня, баня с вана, сешоар, климатик, телефон, интернет, телевизор, сейф, балкон, мокет. Повечето стаи в главната сграда  са с гледка към морето.

Family rooms
За да прекарате спокойна и безопасна почивка със своите деца, тези двойни стаи, включващи 2 отделни спални, са проектирани специално за семейства. Капацитетът им е до 4 човека. Площта им е 52кв.м. Включват 2 спални, 2 бани, сешоар, климатична система, телефон, интернет, телевизор, минибар, сейф. Настилката е мокет. 

Стандартна стая във вила

Тези стаи са идентични със стандартните стаи в главната сграда. Разликата е, че тези стаи са разположени в градината и са за тези гости, които обичат и предпочитат да са сред природата. Капацитет 2+1, площ 35-40кв.м. Всяка стая има спалня, телевизор,  климатик, интернет, баня с вана, сешоар, балкон, сейф. Гледка към градината.

Villa Junior Suite
Разположени са между дървета и заобиколени от водни канали и свързани с басейна чрез собствени кейове.  Подходящи са за до 3 човека. Площта им е 50кв.м. Характерното за тях е, че позволяват директен достъп до басейна от терасата на стаята, като същевременно се намират в градината на хотела. Всяка стая има свързани дневна и спалня, джакузи, сешоар, климатик, телефон, интернет, телевизор, сейф, минибар.

De luxe Suite
Със своите 100кв.м. площ и гледка към Средиземно море, те предлагат възможността да опитате привилегията на лукса, елегантния дизайн и джакузи. Максималният капацитет е 4 души. Имат 1 дневна, 1 спалня, 1 душ, джакузи, сешоар, климатик, телефон, интернет, минибар, сейф.

Grand De Luxe Suite
Макисмален капацитет 4-7 човека. Площт 120кв.м. Имат 1 спалня, дневна, баня, душ, собствено джакузи с гледка към морето, сешоар, климатик, телефон, интернет, телевизор, сейф, малка собствена тераса с градина. Директна гледка към морето.

Заведения

Cornelia De Luxe предлага 24 часа храна и напитки с концепция "De Luxe All Inclusive". Персоналът е добре обучен и опитен, създава чувство за качество, комфорт и приятна атмосфера. 

В основния ресторант се сервира закуска, късна закуска, вечеря и обяд, с детско и диетично меню.

Florian a la carte ресторант - предлага подбрани ястия от италианската кухня в невероятна атмосфера и висококачествени услуги, за една романтична вечеря.


Hedera a la carte ресторант - представяли ли сте си да закусвате край басейна, в компанията на борови дръвчета и пеещи птички или да изживеете средиземноморска вечер със средиземноморски специалитети.

Nazar a la carte ресторант - предлага турска кухня с най-популярните турски специалитети. Наподобява домашна атмосфера.


Tai-Pen - a la carte ресторант с източна кухня, в който можете да  почувствате специфични вкусове и да преживеете магията на Изтока в романтична атмосфера. 


Баровете в Cornelia De Luxe Resort са:

- Citrus Bar - предлага разнообразни фрешове;- Salmakis - можете да опитате различни коктейли;
- Olea - предлага коктейли, които можете да консумирате на шезлонга под слънчевите лъчи или да се охладите около басейна;
- Solaris - независимо дали сте на плажа или до някой кей, барът винаги ще Ви обслужи;
- Harmonia - в компанията на пиано, можете да пиете своя чай или коктейл;
- Daphne - бар-ресторант с 24 часа услуги, предлага храна и напитки;
- Hedera - местни и вносни напитки, работи през лятото.


Забавления

По време на своята почивка, не само ще можете да си почивате, но и да се забавлявате. Хотел Cornelia De Luxe предлага различни забавления през деня и вечерта.

Спортните занимания включват плажен волейбол, мини футбол, баксетбол, дартс, тенис на маса, бадминтон, гимнастика, степ и аеробика, билярд, боулинг, тенис на корт, фитнес. Водните спортове са уинд сърф, кану, водно колело, каране на джет, водни ски, банан и др. Хотелът има и център за игри - шах, play station,  воден хокей, карти и др.

Вечер можете да посетите амфи театъра и да гледате различни шоута, музикални изпълнения, акробатика, комедии, фолк танци и др. Cornelia организира още Гала програми и Градински партита. В дискотеката се пуска музика на различни Dj-и и се организират различни партита.

Cornelia разполага и с детски клуб.