Хотел Grand Yazici Club Turban 5*, Мармарис

Петзведният хотел в Мармарис Grand Yazici Club Turban е място, където ще откриете спокойствието, благодарение на местоположението близо до дълбоките сини води на Мармарис, аромата на бор, пеещите птички, прекрасната природа. Хотелът ще Ви предложи първокласна почивка в прекрасна атмосфера, едно преживяване и обстановка, съобразени със съвременната тенденция и наслада.

Ако мечтаете за една спокойна и същевремнно забавна почивка, то това е правилното място за Вас. Хотелът разполага с 459 стаи, от които 224 са във вили. В ресторантите ще опитате различни специалитети, а чрез различните развлечения ще прекарате един забавен престой. 


Настаняване

В хотела всеки детайл е направен за да отговори на очакванията на гостите. Има 459 стаи, 224 от които Villa rooms. 

Стандартни стаи
Стандартните стаи предлагат  комфортна обстановка. 
Обзаведени са с едно двойно легло, едно единично легло, балко и баня.




Family rooms 
Тези стаи с капацитет максимум 4 човека. Има 1 двойно легло, едно единично легло и фотьоил. който може да се използва за спане. Разполагат с балкон и 2 бани. Настилката е мокет.


Superior Standart room
Те са за максимум 3 възрастни. Представляват дневна със спалня. Спалнята е с двойно легло, а дневната има канапе и 1 легло. Стаите разполагат с 1 баня и балкон. 


Marin Suit Rooms
Площта им е 110-115 кв.м. Идеални са за тези, които обичат просторните и комфортни помещения. Разполагат с 1 дневна, 2 бани (едната с джакузи) и басейн, само за този тип стаи. Можете да се наслаждавате на прекрасната гледка към морето от голямата си тераса или да релаксирате чрез слънчеви бани. 5 от този тип стаи са специално оборудвани за хора в неравностойно положение. 

King Suits
Те са с площ от 115-130 кв.м. Дневната им е просторна и специално предназначена за по-големи групи и семейства. Капацитетът е до 6 човека. Имат 3 спални, 3 бани (едната с джакузи). Този тип стаи предлагат комфортна и забавна почивка. 


Заведения

Хотел Grand Yazici Club Turban е място, което предизвиква всички Ваши сетива с възможността да опитате специалния аромат на международната кухня. Можете да предпочетете безплатните ресторанти или платените такива.

С "all inclusive" можете да опитате всички напитки и храни, когато пожелаете. Закуска, обяд, вечеря, чай, кафе, cake hour, алкохол - всичко това е на Ваше разположение.

A la carte ресторантите са турски, италиански и азиатски. Те са безплатни, но с предварителна резервация. Рибният и Steak House a la carte ресторанти са платени.

Хотелът разполага и с няколко бара - Pool bar, North Pool Bar, Beach Bar, Terrace Bar, Lobby Bar.

Забавления


В Grand Yazici Club Turban има много опции за забавление и прекарване на свободното време. Можете да тичате или да правите упражнения в спокойната природа, да се забавлявате в открит или закрит басейн, да опитате тенис на корт или водни спортове. Има и детски клуб, предназначен за деца от 4 до 12 годишна възраст. Плажната ивица е 330м. дълга. Хотелът разполага с платформа за слънчеви бани, басейни и водни пързалки.

Провеждат се и различни анимации, шоута, концерти, музикални събития.

Спа центърът предлага източни масажи, турска баня, сауна, парна баня, процедури за кожата и др.


Видео