Хотел Baia Lara Hotel 5* Анталия

Ако веджнъж сте посетили и видяли хотел Baia Lara, Вашето единствено желание ще бъде да останете завинаги в него и Анталия. Пет звездното изкушение е разположено на брега на Средиземно море, в регион Лара. Отличава се със своя минималистичен дизайн и високо ниво на услуги. 

Територията на хотела е 57 000кв.м. Намира се на 17км. от Анталия и 15 км. от летището. Сградата е на 7 етажа, като на разположение на гостите са 398 стаи. 60% от стаите са с гледка към морето.

  • 57 000кв.м.;
  • 398 разнообразни стаи;
  • 1 основен и 1 a la carte ресторант;
  • Няколко бара;
  • Няколко басейна, включително отопляем, вътрешен и детски;
  • Аквапарк;
  • Анимация;

Стаи и настаняване

Хотелът разполага със стандартни стаи, стаи за инвалиди, Family rooms, Suites. Минималистичният дизайн е водещ за стаите на Baia Lara. 60% са с гледка към морето.

Стандартни стаи
Стандартните стаи са за 1-4 човека и са с sea или land view.  Площта им е между 28 и 40 кв.м.  Всяка стая включва баня с душ и вана, телефон, сейф, мини бар, DVD, сателитна телевизия, LCD телевизор, сешоар, кана, столове, кана за топла вода. Стаите са с мокет. Гледката е към морето или вътрешността на хотела. Четворните стаи са с канапе, което може са се използва от четвърти човек за спане. 


Стаи за инвалиди
Този тип стаи са изградени съобразно ISO стандартите. Разположени са на първо ниво. Площта им е 35кв.м. Обзаведени и оборудвани са със специална баня, тоалетна, телефон, сейф, мини бар, кана, DVD, сателитна телевизия, LCD телевизор, сешоар, мокет. Стаите са със sea или land view.

Family Rooms
Площта на този тип стаи е 45кв.м. Представляват две помещения, свързани с врата. Едната стая е с френско легло, а другата с две единични легла. Обзавеждането включва една баня, тоалетна, телефон, сейф, мини бар, кана, DVD, сателитна телевизия, 2 LCD телевизора, сешоар, мокет. Този тип стаи са land или sea view.

Suites
Големината им е 45кв.м. Разделени са на 2 помещения, свързани с врата. Едната стая е с френско легло, а другата е с кът за сядане. Максимално настаняване - 2 души. Обзавеждането включва тоалетна, баня, телефон, сейф. мини бар, кана, DVD, сателитна телевизия, 2 LCD телевизора, сешоар, мокет. Sea или land гледка.

Ресторанти и барове

Baia Lara разполага с един основен ресторант с площ от 1500кв.м., който има открита и заркита част с общо 900 места - 550 места в закрита част и 350 места на терасата. В ресторанта се обслужват закуската, късната закуска, обяда и вечерята в хотела.

Наличен е 1 a la carte ресторант с италианска кухня - Scalini a la carte ресторант. Той е отворен и работи в зависимост от климатичните условия. Този ресторант се заплаща допълнително. Капацитетът му е 50 места.

Baia Lara има 2 ресторанта за бърза храна - Enjoy Snack и Gozleme Corner.

Хотелът разполага с няколко бара, като Lush Lobby Bar, Pool bar, Spa and juice bar, Beach Bar. Baia Lara разполага още с Пъб и диско бар.


Забавления и релакс

Baia lara разполага с няколко басейна, които определено могат да задоволят изискванията Ви, като някои са подходящи и за студените дни:
- Главен басейн - 2000кв.м.;
- Релакс басейн - 900 кв.м.;
- Отопляем външен басейн за зимния период - 175кв.м.;
- Детски басейн - 100кв.м.;
- Вътрешен басейн -  150кв.м.;
- Вътрешен детски басейн - 10кв.м.;
- Басейн-джакузи - 31кв.м.;
Освен това хотелът разполага с Аква парк с 3 пързалки и 300кв.м. площ.

Плажът е дълъг 125м. с хубава пясъчна ивица. На разположение на гостите е специална платформа за слъчеви бани.

Разнообразните забавления ще направят почивката Ви по-пълноценна. Хотелът предлага анимация, както на територията на басейна и аква парка, така и впечатляващи изпълнение в Амфитеатъра. 

От спортните занимания можете да се насладите на тенис на корт, баскетбол, футбол, фитнес, плажен волейбол, степ, аеробика. Също така, на разположение на гостите са боулинг, билярд, тенис на маса, дартс. 


За децата е предвиден детски клуб. Предназначен е за деца от 4 до 12 годишна възраст. Аниматори са професионални детегледачи. Разполага с аква парка с 3 пързалки, детски басейн, анимация, дискотека.




Спа центърът предлага разнообразни масажи, които ще Ви помогнат да възстановите Вашето тяло и дух. Предлагат се 13 вида масажи, аюрведа, шиацу, тай масаж, сауна, турска баня, релакс стая, джакузи, маникюр и педикюр.






Видео