Хотел Green Nature Resort & SPA 5* Мармарис

Хотел Green Nature Resort and Spa е петзвезден хотел, разположен до борова гора. Намира се на 90км. от летището и 3 км. от центъра на Мармарис. В него можете да откриете голямо разнообразие от ресторанти, барове и магазини. Хотелът разполага с повече от 630 стаи, оборудвани с всичко необходимо, както и с множество забавления. Има 3 басейна и водни пързалки. За посетителите на плажа, Green Nature предлага автобус.



Настаняване и стаи

Хотелът разполага с 630 стаи. Налични са стандартни стаи и Family rooms.

Стандартни стаи
Стаите в Green Nature Resort & SPA са обзаведени и оборудвани със спалня или две легла, мокет, баня, тоалетна, мини бар, централна климатична система, телефон, сейф, сешоар, сателитна телевизия, пожарна аларма. Стаите са с гледка към басейна или гората. Може допълнително да се постави кошара или допълнително легло. 

Family rooms
Този тип стаи са подходящи за семейства, като някои от тях имат  2 отделни бани и балкони с гледка към гората или басейна. Разполагат с една спалня и една дневна с канапе, подходящо за спане на деца. Оборудването е като стандартните стаи. Площта им е 45кв.м. Подходящи са за 4+1, 2+2, 3+1.

Ресторант и барове

Открийте разнообразието на турската кухня. Ресторантът в Green Nature Resort & SPA предлага разнообразие от местна и международна кухня. В a la carte ресторанта можете да се насладите на редица кулинарни рецепти. Хотелът предлага и разнообразни барове, в които можете да опитате различни алкохолни и безалкохолни напитки. В бара в градината, можете да релаксирате в тиха и приятна обстановка.


Забавления

Приятният и говорещ различни езици екип, отговарящ за анимацията, предлага различни леки спортове като дартс и волейбол, през деня. Можете също да се забавлявате с аеробика, степ, водна гимнастика, тенис на маса, баскетбол, билярд. Green nature разполага още с фитнес с няколко уреда и спа център, сауна, турска баня, джакузи. Хотелът разполага и с 2 басейна и 2 детски басейна.

Вечерите можете да посетите амфитеатъра, където да гледате различни шоута, както и различни скечове.

Независимо по какъв начин ще се забавлявате, екипът на хотела ще Ви обърне необходимото внимание и ще бъде част от Вашето забавление. 

В допълнение към предлаганото в хотела, имате възможност да опитате и различни водни спортове на морето, като водно колело, водни ски, кану и др.

Детският клуб е мястото, където Вашите деца могат да се забавляват. Клубът е специално оборудван и обзаведен в детски стил. Децата могат да играят, танцуват и рисуват докато Вие се забавлявате или почивате на спокойствие в Спа центъра или на басейна. За децата под 3 год. има възможност да се поръча детегледачка. Разбира се, ако искате да прекарвате цялото време със своите деца, можете да го направите, детският клуб е просто опция.


Видео