Хотел Voyage Sorgun 5* Сиде, Турция

Осигурявайки признатото високо качество на веригата хотели Voyage, разположен в красива гора, петзвездният хотел Voyage Sorgun в Сиде предлага разнообразни услуги и удобства, подходящи за семейства с деца, какти и за двойки, за една чудесна почивка в Турция.
  • Категория - 5 звезди;
  • Местоположение - Сиде, Турция;
  • Площ - 87 000кв.м.;
  • 3км. от Сиде, 75км. от Анталия, 65км от летището;
  • 7 типа стаи;
  • Собствен плаж и 5 басейна;
  • Анимация, детски клуб, водни спортове, спортни занимания.

На разположение на гостите са разнообразни басейни, плаж със син флаг, дискотеки, множество a la carte ресторанти. Възможностите за настаняване също са разнообразни. Близостта до морето превръщат хотела в отлично място за водни спортове.

Хотелът е разположен на 3км. от Сиде, 65км. от летището и 75км. от Анталия. Площта му е 87 000кв.м. Предлага ultra-all-inclusive концепция.

Настаняване и стаи

Voyage Sorgun предлага на своите гости голямо разнообразие от стаи.

Стандартна стая с гледка към градината
Площта им е 23кв.м. Разполагат с 1 спалня с двойно легло или спалня, баня душ и тоалетна, балкон, климатик, мини бар, сейф, LCD телевизор, музикални канали, телефон, сешоар, огледало за гримиране. Подът е паркет. Подходящи са за 1-3 възрастни.

Family Room с гледка към градината
Те са с площ от 33кв.м. Разполагат с 2 спални с двойно или 2 единични легла. Имат баня с душ, тоалетна, балкон. Оборудвани са с климатик, мини бар, сейф, LCD телевизор, телефон, сешоар, огледало за гримиране. Подовата настилка е паркет. Подходящи са за до 4 гости.

Стандартна стая (sea/land view)
Площта на този тип стаи е 29кв.м. Имат 1 спалня, оборудвана с 2 единични легла или  двойно легло. Разполагат с баня с вана, тоалетна, балкон. Обзаведени са с климатик, мини бар, сейф, LCD телевизор, телефон, сешоар, огледало за гримиране. Подът е мокет.


Family Room (sea/land view)
Площта им е 49кв.м. Имат 2 спални с двойно легло или 2 единични легла. Баня с душ и тоалетна. Балкон. Оборудвани са с климатик, мокет, мини бар, сейф, LCD телевизор, телефон, сешоар, огледало за гримиране.


Suite
Те са с гледка към вътрешността или морето. Площта им е 58кв.м. Разполагат със спалня с двойно легло, дневна, трапезарна част. Имат баня с вана, тоалетна, балкон. Оборудвани са с климатик, паркет, сейф, LCD телевизор, джакузи, телефон, сешоар, огледало за гримиране.

Стандартана стая (land/garden view)
Този тип стаи са с гледка към градината или вътрешността. Площта им е 24кв.м. Имат 1 спалня с двойно или две единични легла, както и баня с вана, тоалетан и балкон. Оборудвани са с климатик, мокет, сейф, LCD телевизор, телефон, сешоар, огледало за гримиране.


Family Room (land/garden view)
Площта им е 32 кв.м. Имат 2 спални с двойно или единични легла, баня с вана, тоалетна, балкон. Подходящи са за до 4 човека. Разполагат с климатик, мокет, сателитна телевизия, телефон, сешоар, огледало за гримиране.



Плаж и басейни

Voyage Sorgun предлага на своите гости собствен плаж с 350 метра дълга плажна ивица, 2 кея, 5 басейна.

Собственият плаж е със син флаг и предлага естествен пясък, който е малко по каменист от брега навътре. Напитките се сервират на басейните и кейовете край плажа. Щандът за пресни пловоде и зеленчуци се намира точно до плажа и работи от 15:00 до 17:00 часа. Плажът за възрастни предлага услуги само за лица над 16г.

Басейн "Praga" е наличен само за гостите над 16 години. Релакс басейнът се намира между боровите дървета и предпочитано място за гостите, които желаят спокойствие. Аквапаркът е предпочитано място за децата и хората с младежки дух. В допълнение, хотелът има 2 детски басейна. Voyage Sorgun разполага с над 1800 удобни и стилни шезлонга, разположени край басейните и плажа.

Развлечения

Всички забавни и запомнящи се развлечения, които ще изпитате, Ви очакват в хотел Voyage Sorgun.

Анимацията започва в басейна и продължава през  целия ден. Вечерните представления включват жива музика и програми в амфитеатъра.

Спортните занимания включват тенис, плажен волейбол, мини голф, дартс, бадминтон, тенис на маса, стрийтбол, аеробика, фитнес.

Водните спортове, които можете да опитате, са кану, сърфинг, каране на банан, джет, водни ски.

Спа центърът предлага масажи, турска баня и процедури за тяло.

Детският клуб е предназначен за деца от 4 до 12 годишна възраст и работи от 10:00 до 22:00 часа. За децата се грижи обучен и опитен персонал. Клубът предлага множество забавления. Подът е покрит с меко покритие, така че децата да не се наранят.

На младоженците хотелът обръща специално внимание, като при настаняване предлага кошница с плодове и вино. Също така, можете да поръчате закуска в стаята, еднократно. Младоженците ще получат и снимка от фотограф, както и 20% отстъпка за 1 масаж в Спа центъра.

Хотел Voyage Sorgun е и място за провеждане на конференции и бизнес срещи. На разположение са 1 конферетна зала с 625кв.м. площ, както и 2 зали по 70 и 50кв.м. площ.