Хотел Cettia Beach Resort 4* Мармарис, Турция

Пресъздаване на идеалния рай, синоним на елегантност и перфектност, хотел Cettia Beach Resort в Турция със своето приятелско гостоприемство, модерни удобства и чудесни услуги ще направи Вашата почивка приятна и запомняща се. Хотелът е 4 звезди и разполага с ресторант, барове, Спа център. Услугите и топлото посрещане правят хотела известен.
  • Категория 4 звезди;
  • 3,5км. от центъра на Мармарис, 90км. от летището;
  • Общо 103 стаи;
  • 2 бара и 1 ресторант;
  • Детски и за възрастни басейни, плаж;
  • Спа център, фитнес, анимация

Разположен е в Мармарис, Турция, на 90км. от летището, 3.5 км от центъра на Мармарис и на минути от Стария град и Базара.

Настаняване и стаи

На разположение на гостите са разнообразни типове стаи, които ще посрещнат Вашите нужди и очаквания за един приятен и комфортен престой. Общият брой стаи в хотел Cettia Beach е 103, като 97 са стандартни стаи, 1 стая за хора в неравностойно положение, 4 deluxe стаи, 1 king suite room.

Стандартни стаи 
Модерни, комфортни, добре оборудвани стандартните стаи имат 2 отделни легла или спалня, както и канапе. Капацитетът им е за 2+1 човека. Разполагат с 32'' Led телевизор, климатик, мини бар, балкон с мебели за сядане, телефон, сешоар, баня с тоалетна, душ, телефон в банята. Площта им е 25кв.м. Настилката е паркет.

Deluxe Rooms
Те също са модерно и комфортно обзаведени и разполагат с двойно или отделни легла. Капацитетът е им 2+1 човека. Ободувани са с 40'' LCD телевизор, климатична система, мини бар, iPOD dock, балкон с мебели, телефон, бюро, отделна дневна, сешоар, уреди за кафе/чай, баня с тоалетна, душ. Площта им е 40кв.м.

Заведения

Храната е много важна част от незабравимата почивка и Cettia Beach Resort полага големи усилия за задоволяване нуждите на гостите, като разполага с 1 ресторант и 2 бара, които предлагат много специални ястия от турската и интернационална кухня, добре балансиран избор на храна и напитки за всеки гост, от сутрин до вечер. Насладете се на ястията и атмосферата, които предлага хотела.

Ресторант La Maison предлага климатик, гледка към морето във вътрешната части, гледка към басейна във външната част, където можете да почувствате хладния морски бриз. В този ресторант, в който са закуската, обяда и вечерята в приятна атмосфера, можете да опитате вкусни ястия от интернационалната кухня, съпроводени с лека музика. Всеки ден можете да гледате и да опитате грил шоутата по време на хранене.

Tirzik Bar е разположен близо до плажа. Предлага разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Барът е известен с ескзотичните и готини коктейли. Можете да пиете своя коктейл близо до плажа, до басейна или на специалния дървен кей. През деня можете да ханпете риба, пица, хамбургер, средиземноморски салати и различни видове леки закуски.

B Bar се отличава с високи тавани, широка площ, гледка към морето, невероятна декорация. Няма да забележите как минава времето. Барът ще бъде едно от любимите Ви места, където се сервират различни коктейли и други напитки. В този бар можете да опитате и традиционното турско кафе.

Развлечения

В Cettia Resort ще почувствате живота и динамиката през целия ден и нощта. Басейнът и плажа не са единствените забавления. Хотелът предлага още професионални масажи, турска баня, сауна, фитнес, водни спортове, билярд, безплатен интернет, вечерни шоута и др. Басейните са 2 - външен за възрастни и детски басейн.

От изгрев до залез забавленията не свършват. Развлеченията ще Ви съпътстват през целия престой с игри, партита, вечерни шоута. Можете да си вземете почивка от слънцето, като играете дартс или в басейна. Вечерта можете да гледате различни шоута и музикални изпълнения.