Хотел Sueno Hotels Beach Side 5*, Турция

Петзвездният хотел в Сиде, Sueno Hotels Beach, ще Ви предложи отлично настаняване, чудесни заведения и забавления, за да прекарате една вълнуваща почивка в ТурцияВсичко, от което ще се нуждате за Вашия комфорт, ще бъде на една ръка разстояние. Нищо няма да Ви липсва. Ще прекарате една мечтана почивка с незабравими спомени.


Настаняване и стаи

Общият брой на стаите в Sueno Hotels Beach Side е 760, от които 606 хотелски стаи и 154 къщички. Общият брой легла е 1580. Услугите, които предлага хотела, са  изцяло подготвени за една мечтана почивка. Благодарение на климатичната система, баните с вана, телефоните, сешоарите, сателитната телевизия, безплатния интернет, мини бара, сейфа, балконите, комфорта и почивката, която търсите, ще бъде изпълнена.

Стандартни стаи

Те са единични или двойни. Всички са с подобаващ пет звезден комфорт. Удобни, гостоприемни и перфектни, от хладилника до телевизора, от стилната баня, до интернета. Разполагат с канапе, което може да се използва за спане на 3 човек. Имат баня, хладилник, телевизор, интернет. Разположени са в хотелската част.




Family Rooms

Представляват две отделни спални. Като лукс и комфорт са като стандартните стаи. Разполагат с идентично оборудване. Разположени са в хотелската част.






Lake Houses

Единственият шум, който ще чувате, е "шумът" на тишината, шепотът на дърветата и спокойствието на водата. Lake houses са създадени за тези, които търсят пълно спокойствие и тишина. Стаите, които се предлагат, са стандартни и family rooms., заобиколени от 2800кв.м. басейн и просторна градина. Family rooms включват 2 спални, едната с двойно легло, другата с 2 отделни легла. Lake houses предлагат 5 звездна комфортна почивка между впечатлавяща природа.



Suites

Хотелът разполага с Royal Suite и Suite Rooms. Те са със специална декорация, архитектура и високо качество. Хотелските suites разполагат с 1 спалня, 1 дневна, баня, мини бар, двойно легло, сателитна телевизия.



Заведения

Друга уникалност на Sueno Hotels е отличната грижа за храната и напитките. Хотелът предлага отлични възможности за всички възрасти, вкусове и предпочитания.

Гостите могат да опитат кухня от целия свят - източна, морска, италианска, мексиканска, турска и др.

Основният ресторант "Akasya" работи 24 часа. Няма да повярвате какви и колко ястия могат да приготвят готвачите в ресторанта. Капацитетът  му е 900 места.



A la carte ресторантите  са турски (120 места), италиански (90 места), мексикански (60 места), азиатски (60 места), както и 1 предлагащ морска храна (90 места). Всички те сервират елитни ястия от световната кухня.


Хотелът разполага с множество барове, които се отличават с гостоприемство и в които ще прекарате специални моменти и забавни часове. Lobby Bar, Pier Bar, Pool Bar, Lake Bar, Island, Snack, Beach, Vitamin, Hammock, Square Pool, Bowling, Disco, Pier, Indoor Pool, Luna, Planet, Beach Club and Beer House са имената на баровете. Те са толкова много, за да осигурят напълно една забавна и незабравима почивка във всеки момент.



Забавления

Плажът и басейните ще Ви осигурят пълно забавление на слънце и във водата. Един от най-големите кейове на Средиземноморието и невероятния плаж със син флаг Ви очакват. Хотелът предлага и допълнителни удобства като душове, шезлонги, съблекални, чадъри, хавлии, които ще направят още по-приятно прекарването Ви край морето или басейна.

Басейните са 2 типа - външни и вътрешни. Със своите 2000кв.м. площ, 500кв.м. Аква парк със 7 пързалки, 100кв.м. детски басейн с пързалки, външният басейн е прекрасно място за развлечение, а детският басейн е един от най-големите край Средиземно море. Вътрешният басейн е 225кв.м. Вътрешният детски басейн е 30кв.м. Плувният басейн с площ от 2800кв.м., намиращ се между Lake Houses се отличава с естествената си и красива заобикаляща гледка.

Кеят е уникално място, където ще имате опцията да се попечете на слънце, навътре в морето. Той е един от най-големите край Средиземноморието. Има и бар, който работи през целия ден. Можете не само да плувате и да се печете, но и да посрещнете залеза в Сиде.


Плажът е със син флаг и един от най-големите и красивите в Сиде. Топъл пясък и чиста, синя вода Ви очакват. На плажа можете да ползвате шезлонг, чадър, хавлия.



Planet Beach Club Lodges представлява спокоен, частен плаж, който предлага специален персонал и дизайн и е за тези, които търсят максимална тишина и спокойствие.



Развлеченията в Sueno Beach са часове, изпълнени със смях и радост.

Увеселителният парк има виенско колело, влакче, блъскащи колички, въртележка. Адреналинът и забавленията там са пълни.

Аква паркът има 7 специални пързалки и 500кв.м. басейн. В него смехът се смесва с шума на водата. Ще прекарате часове, които няма да искате да свършват. Аква паркът със сигурност ще бъде едно от най-желаните неща през Вашата почивка.


Амфитеатърът е център на вечерните забавления. Изнасят се специални концерти и шоута от аниматори. Участията са изключително разнообразни, като шаолински монаси, циркови артисти, певци и др.



Активните развлечения са навсякъде и във всеки момент - водни колела, планински велосипеди, игри в басейна, турнири, жива музика и др.




Игралната зала е място, където ще се потопите в една впечатляваща среда, изпълнена с всевъзможни игри - боулинг, електронни игри, билярд, джаги, интернет, тенис на маса, Playstation и много други.


В дискотеката се организират DJ партита до полунощ и след това. Това е мястото за музика и танци.

В детския клуб децата са разделени на 2 групи - 2-6 години и 7-10 години. Младежкият клуб е за 11-15 годишни. Докато децата се забавляват в среда на различни култури, Вие ще можете да се насладите на почивката си.



Ако сте любители на киното, то в Sueno ще можете да гледате филми, както във вътрешното, така и във външното кино.

Спортните занимания в хотела са:
- Футбол - 2 игрища 90мх60м с трева и 1 с изкуствена настилка;
- Тенис - 4 корта са на Ваше разположение;
- Водни спортове - водни ски, каране на банан, воден парашут.

Спа центърът включва сауна, турска баня, парна баня, соалриум, масажи, терапии, процедури за тяло и кожа.