Хотел Calista Luxury Resort 5* Белек, Турция

Calista Luxury Resort сякаш са създали един от най-уникалните хотели в света, намиращ се в топ списъка на луксозните курорти в Турция и света. Петзведният хотел се отличава с несравним архитектурен дизайн и услуги на световно ниво.


Настаняване  и стаи


Стандартни стаи
Хотелът разполага с 502 стандартни стаи. Площта им е 42кв.м. с 10кв.м. тераса. Оборудвани са с климатик, мини бар, бюро, сейф, LCD телевизор, интернет, телефон, баня, сешоар, гардероб. 



Connection Rooms
Те са 92 на брой. Оборудвани са като стандартните стаи - климатична система, мини бар, LCD телевизор, баня, сешоар, голям гардероб, огледало, телефон, интернет.



Стаи за инвалиди
6 стаи са предвидени за инвалиди. Те са с двойно или френско легло. Обзавеждането е като стандартните стаи - централна климатична система, телевизор, баня, гардероб, мини бар, сешоар, телефон, интернет.


Calista Luxury Resort разполага още с Family rooms, няколко suites и 3 типа вили.


Заведения

Хотелът разполага с разнообразни ресторанти.



Bellum е основният ресторант в Calista, където се сервират закуска, обяд и вечеря - турска и международна кухня.







Ресторант-градината е място, където можете да поръчате салата и лека храна, без да напускате приятния бриз на морето.







Elegance ресторант е предвиден за гостите, настанени във вилите на хотела. Предлагат закуска, обяд и вечеря. В този ресторант можете да правите резервация и поръчвате предварително специални ястия, които да бъдат приготвени за Вас.






Sakura предлага кухня от Близкия Изток. Главен готвач е Haibo Chang. Той ще декорира Вашите чинии (и вечери) със специално приготвени ястия. 





Хотелът разполага и с още ресторанти и барове, които ще задоволят всеки вкус.


Забавления

Хотел Calista Luxury Resort ще се погрижи за всяка възраст, вкус и култура със забавленията, които предлага. Със своя интернационален екип от аниматори, хотелът може да посрещне добре всякакви гости. През деня можете да научите основите на салсата, да играете плажен волейбол или да релаксирате в Спа центъра.

Спортните занимани включват още аеробика, тенис на маса, различни водни спортове, баскетбол, фитнес и др.

За децата са предвидени различни програми и шоута.