Хотел CRYSTAL FAMILY Resort & SPA, 5*, Белек

Наименованието на петзвездният хотел Crystal Family Resort & Spa е избрано заради кристалните чисти води на Средиземно море. Хотелът е построен директно на плажа. Намира се на 40км. от летището в Анталия и на 50км. от центъра на Анталия.


Настаняване и стаи

Crystal Family в Белек предлага 372 стаи и общо 1141 легла за настаняване. 253 от стаите са със sea view. Всичко стаи са комфортни и са подходящ за почивка дизайн и интериор.

Стандартни стаи
Стандартните стаи са общо 278 на брой, а 253 са със sea view.  3 стаи са за инвалиди. Всички стаи имат балкон. Площта им е 27кв.м. Подходящи са за настаняване на 2+1 човека. Обордуването включва мокет, електронна система за заключване, централна климатична система, сателитна телевизия, мини бар, сейф, телефон, wireless, сешоар и душ в банята.

Crystal Family предлага още Family rooms, Sultan Suites, Junior Suites.

Заведения

Хотелът има доста ресторанти и барове. 

Освен основния ресторант, на разположение са няколко a la carte ресторанта с турска, италианска, мексиканска кухня. Баровете също могат да задоволят вкуса Ви, като Crystal Family има и диско бар.

Забавления

Водни спортове, анимация, детски клуб и много други.

Безплатни са тенис на корт, баскетбол, плажен волейбол, тенис на маса, фитнес, водна топка, аеробика, дартс, мини голф, кино.

Платени са видео игри, боулинг, билярд, голф, сърф, кану, каране на джет и банан и др.