Хотел Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5 * Сиде

Crystal Admiral Resort Suites & Spa е петзвезден хотел, който прилича на круиз, хвърлил котва в най-чистите води на Средиземно море. Този 'круиз" е разположен на 17км. от Манавгат, 80 км. от летището и 90 км. от центъра на Анталия.
  • Категория 5 звезди;
  • 90км. от Анталия, 80км от летището;
  • 834 разнообразни стаи;
  • 9 ресторанта, 11 бара;
  • Спа център, спортни занимания, детски клуб, аквапарк, басейни

Вашата роля е да бъдете адмирал на този изключителен "круиз". Хотелът се ангажира с безкрайно забавление и щастие. Аквапаркът и басейните няма да позволят на Вас и Вашите деца да останете без забавления на територията на хотела. Морето, със своите кристално чисти води, е прекрасно място за любителите на плажа. Плажът е със син флаг. Специално място е отделено на Спа центъра.

Настаняване

Общият брой на стаите в хотела е 834 или 2354 легла. От тях  691 са с гледка към морето, 143 с гледка към градината. Стаите са комфортни и проектирани за една прекрасна почивка.

Стандартни стаи
Общият брой стандартни стаи е 583. 8 от тях са за инвалиди. Стаите са оборудвани и обзаведедни с мокет, електронна система за заключване, централна климатична система, сателитна телевизия, безжичен интернет, мини бар, сейф, телефон, сешоар и вана в банята. Максималният капацитет е 3+1. Стаите са с площ 35кв.м. 

Duplex Family Rooms
Те са 213. 40 от тях са с капацитет 3 човека, 173 са за максимум 4души. Представляват 2 спални с баня. Площта им е 48кв.м. Разполагат с сейф, 2 телевизора, 2 спални, балкон, сешоари, интернет, централна климатична система, 2 мини бара.

Junior Suites
Те са 15 на брой. Имат една спалня и една дневна, както и баня. Капацитетът им е 2+1. Площта е 50кв.м. Разполагат с 2 телевизора, балкон, сешоар, интернет, 2 минибара, климатик.


Duplex Family Suite
Представляват 2 спални с дневна. Те са 5 на брой с капацитет 4+1 гости.Площта им е 55кв.м. Имат 3 телевизора, балкон, сешоари, интернет, 2 минибара, климатик.


Senior Suite
Разполагат с една красиво обзаведена спалня и една дневна, както и с баня с джакузи, плазмен телевизор, DVD. Общо са 10 и са с капацитет 2+2 гости. Площта им е 95кв.м. Оборудвани са още с климатик, интернет, бюро, мини бар, сейф, уреди за приготвяне на чай и кафе. 



Храна и напитки

С цел да предложи приятен престой, със своята Ultimate All inclusive концепция, Crystal Admiral Resort посреща своите гости с традиционно сладко и шербет и продължава високото качество с традиционното турско гостприемство, включващо голямо разнообразие от храни и напитки.

Хотелът разполага с 9 ресторанта:
- ADMIRAL RESTAURANT - основен ресторант, предлага закуска, обяд и вечеря;
- ASPENDOS SNACK RESTAURANT - предлага лека храна;

- GÖZLEME HOUSE - предлага традиционна турска кухня;
- CARETTA BEACH SNACK RESTAURANT - лека храна, сладолед;
- MEXICO RESTAURANT - мексиканска кухня;
- VENEZIA RESTAURANT  - италианска кухня;
- ISTANBUL RESTAURANT - турска кухня;
- SAILOR RESTAURANT  - морска храна;
- TURKISH GRILL HOUSE - грил кухня;


Crystal Admiral разполага с 11 барa:
- CARETTA BEACH BAR - сервира безалкохолни напитки и бира;
- 24 HOURS PATISSERIE - топли и безалкохолни напитки;
- LOBBY LOUNGE - местни и вносни напитки;
- FUAYE BAR - местни напитки;
- LAGOON BAR - местни и вносни напитки;
- RELAX BAR - местни и вносни напитки;
- VERANDA BAR - само местни напитки;
- IRISH BAR - само местни напитки;
- CAFÉ TURCA - турско кафе и топли напитки;
- COSMIC DISCO BAR - местни напитки;
- 24 HOURS ASPENDOS BAR - местни напитки.

Забавления

Crystal Admiral Resort Suites & Spa предлага разнообразие от забавления за всеки вкус, като например анимации, вечерни шоута, водни спортове, детски клуб, фитнес, сауна, джакузи, тенис и много други.

За децата е предвиден специален детски басейн с аквапарк и мини клуб с площадка. Предназначени са за деца от 4 до 12г.

Безплатни спортни занимания са: фитнес центъра, дартс, мини голф, тенис на корт, водна топка, аеробика, баскетбол, плажен волейбол, тенис на маса и др.
Платени спортни занимания са: игралната зала, видео игрите, боулинг, билярд, джаги, тенис на корт (осветен).

От другите забавления безплатни са: турска баня, сауна, парна баня, джакузи, паркинг, сейф, шелзонги и чадъри за плажа и басейна, хавлии, интернет. 

Платени услуги са: фризьор, масажите, доктор, интернет кафето. 

Спа центърът на хотел Crystal Admiral е оборудван прекрасно, с всичко необходимо за един център за здраве и красота. Разполага със Спа басейн, специална градина за Бали масажи. Предлагат се различни процедури за тяло, масажи (релакс, ароматерапия, рейки, шиацу и мн.др.), грижа за лицето и кожата.

Хотелът е много добро място за провеждане на конгреси и конференции, както и за организиране на сватбени тържества, коктейли и др. Разполага с отлично оборудвани зали и салони.

Видео