Хотел Gloria Serenity Resort 5* Белек

Петзвездният хотел Gloria Serenity Resort в Белек ще направи Вашите мечти реалност, като обещава една изключителна почивка в лукс, хармония и спокойствие. Дизайнерите на хотела са декорирали и обзавели стаите по начин, който отвежда лукса до ново измерение. Едва ли има друг хотел в Турция, който да поставя толкова голямо ударение на забавленията и изпълненията както Gloria Serenity Resort.


Настаняване и стаи

Дизайнерски декорираните и обзаведени стаи са довели лукса до ново измерение. Хотелът предлага няколко опции за настаняване в зависимост от предпочитанията на гостите - Superior Room, Suit room, Villa.

Superior Room
Този тип стаи са с land или sea view. Площта им е 39кв.м., а общия брой 202.
Обзаведени са с голяма спалня, баня с джакузи, балкон или тераса. Gloria Serenity предлага и специални стаи за инвалиди.

Superior Laguna Room
За тези, които ценят личното пространство, са предвидени този тип стаи, благодарение на които можеш да "избягаш" от всичко. Стаите са 39кв.м. Имат гледка към басейна. Оборудвани са с 1 спалня (френско легло или две отделни легла), климатик, LCD телевизор, wireless, сейф, мини бар, сешоар, тераса.

Suite
Първи и единствени по рода си. Разполагат със спалня с king-size легло, дневна с мебели за сядане, баня. За пълно удоволствие, разполагат с голяма тераса с шезлонги и лично джакузи. Площта им е 65 кв.м. Гледка към басейна или градината. Климатик, LCD телевизор и сателитна телевизия, wireless, сейф, мини бар и др.

King Suite
Където кралете трябва да бъдат, за да усетят лукса. Най-високото ниво в главната сграда на хотела е запазено за кралски особи, ако може така да се каже - 2 King suite с площ от 117кв.м. Това са места, където дизайнът, декорациите и нюансите създават перфектна хармония. Това е мястото, където можете да изкарате превъзходно Вашата почивка, защото за всичко е помислено. Две спални, дневна, кабинет, 3 бани, 5 тоалетни, джакузи на балкона и всичко останало, от което имате нужда.

Храна и напитки


Gloria Serenity Resort разполага с няколко шикозни ресторанта с кухня от цял свят.

Основният ресторант предлага всяка вечер различна тема, като например турска, асиатска, егейска, средиземноморска, италианска, международна, ловджийска.

Хотелът разполага още с няколко a la carte ресторанта и барове.

Забавления

Плажът е разположен на няколко метра от басейна, а за пълния комфорт на гостите допринасят и няколкото бара. Спа центърът е сякаш райско място, отличаващо се с висок лукс. Едно място на тишина и спокойствие. Услугите се извършват от сертифицирани специалисти и включват разнообразни масажи, източни и природни процедури и др. За малките гости, хотелът предлага детски клуб, който е разделен по възрасти. За любителите на нощния живот, Gloria Serenity Resort разполага с нощен клуб.

В голф клуба на хотела се провеждат различни турнири.