Хотел Amara Dolce Vita 5*, Кемер

Насладете се на красотата на Средиземно море и природата в хотел Amara Dolce Vita. Петзвезден лукс и множество възможности за развлечения. Отлично качество на услугите и много добре обучен персонал, който е навсякъде, за да съдейства за Вашата прекрасна почивка в Турция.
  • Категория - 5 звезди;
  • Площ 163 000кв.м.;
  • 18км. от Кемер, 58км. от Анталия, 75км. от летището;
  • 10 типа разнообразни стаи;
  • 1 основен и 10 a la carte ресторанта;
  • 6 басейна (вътрешни и външни) и 1 аквапарк;
  • Собтсвен плаж - 630м. дълга плажна ивица;
  • Спа център, детски клуб, спортни занимания.


Amara Dolce Vita се намира на мястото, където Средиземно море и планината Таурус се свързват в един тайнствен рай, заобиколен от борова гора. Хотелът се простира на площ от 163 000 кв.м. Разположен е на 18км. от центъра на Кемер, на 58км. от Анталия и на 75км. от летището. Разполага със собствена плажна ивица с дължина 630м. Отговаря на редица системи за качество, което гарантира една прекрасна почивка.

Настаняване

Разнообразните стаи за настаняване могат да задоволят всеки вкус. 

Deluxe Standard Room
С гледка към морето или градината. Този тип стаи са 273 с площ от 40кв.м. Намират се в Deluxe сградата. Разполагат с 1 спалня с френско легло или отделни легла, 1 баня, гардероб, балкон. 20 от тези стаи имат връзка с врата и могат да се използват от семейства. 


Deluxe Triple Rooms
Те са 17 на брой. Площта им е 63кв.м. Намират с в Deluxe сградата. Имат 2 спални, свързани с врата, 1 баня и балкон.

Deluxe Family Rooms
Площта им е 70кв.м. Този тип стаи са 5. Намират се в Deluxe сградата. Разполагат с баня, балкон и 2 свързани с врата спални - едната с френско легло, другата с 2 отделни легла.

Deluxe Suite
Те са 7 и са с площ от 80кв.м. Разположени са в Deluxe сградата. Имат 1 спалня, дневна, офис, американска кухня, баня с джакузи, гардероб и тераса.

Deluxe Major Suite
С площ от 175кв.м., те са 2. Разполагат с 2 свързани с врата спални, дневна, офис, американска кухня, дрешник, джакузи, 2 бани и тераса със 75кв.м. площ. 

Deluxe Grand Villa
3 двойни 380кв.м. вили със собствен отопляем басейн, разположени на индивидуална територия, близо до морето. Имат 4 спални, американска кухня, трапезария, дневна, фитнес, сауна, тераса, стая за иконом. 

Deluxe Junior Villa
5 двойни 230кв.м. вили със индивидуален отопляем басейн и собствена територия. Разполагат с 2 спални, американска кухня с трапезария, дневна, тераса.

Club Standard Room
382 стаи с площ от 40кв.м., разположени в Club сградите. Имат 1 спалня, баня, гардероб, балкон. 21 от тях са свързани с врата и могат да се използват от семейства.

Club suite
Те са 2 с площ 65кв.м., разположени в Club сградите. Разполагат с 1 спалня, 1 баня с джакузи, дневна, гардероб, тераса.

Стаи за хора в неравностойно положение
Разположени са в Club сградите. Този тип стаи са 4, с площ от 40кв.м. Имат 1 спалня, 1 специално оборудвана баня, широка врата и дрешник.


Ресторанти

Богато разнообразие на храни и напитки. Един основен ресторант, който е в 3 различни декорации, както и 10 тематични a la carte ресторанта. 

Хотелът предлага също Irish pub и барове.

Забавления

Amara Dolce Vita разполага с 6 басейна и 1 аквапарк. Басейните са 4 външни, като единият е с морска вода и 2 вътрешни, единият е с прясна вода, другият с морска вода. Освен това има още 8 басейна, които са предназначени за гостите във вилите. Площта на басейните е:
- Главен басейн - 4040m3 с прясна вода;
- Roma Street - 309m3 с прясна вода;
- Istanbul Street - 297 m3 с прясна вода;
- Sea Water - 365 m3 с морска вода;
- Aqua Park - 250m3с прясна вода;
- Вътрешен басейн - 312 m3;
- Aqua Therapy- 25m3

Плажът е с плажна ивица дълга 630м. Естествен плаж с пясък и камъчета. Предвидени са душове,съблекални и 1 кей. 



Дневни забавления, специални игри, културни забавления, вечерни шоута, професионална жива музика, караоке, курсове по танци, диско, градински партита и партита на басейна, аква парка, малка библиотека, интернет кафе, билярд, боулинг, видео игри.

Мини клуб за деца от 4 до 12 год. и забавления за тийнейджъри от 12 до 17 год., детски басейн, детска площадка, специални игри и курсове, мини диско.

Можете да се включите в група с професионален учител по йога или айкидо.

9 тенис корта, баскетбол, плажен волейбол, аеробика, гимнастика, водни спортове.

Спа центърът предлага безплатни и платени услуги. Безплатни са турската баня, сауната, парна баня, джакузи, фитнес. Платени са масажите, процедурите за тяло и кожа, и др.


Хотел Amara Dolce Vita  предлага възможността за извършване на различни мероприятия, бизнес срещи, конференсии, като разполага с:
- 1 зала с площ 1050кв.м.;
- 1 зала с площ 360кв.м.;
- 1 зала с площ 90кв.м.
Залите могат да бъдат разделени на 2 части.
 
Конгресният център на хотела е с 1898 места.