Хотел Lake River Side Hotel 5*, Сиде

Петзвездният хотел Lake River Side Hotel в Сиде, отворил врати през 2012г., се отличава с отличното си турско гостоприемство, което лежи в основата на услугите, които предлага хотела. Без съмнение, това е един от най-добрите хотели в Сиде. Самата сграда изглежда като бял дворец и олицетворява вековната Анадолска и Средиземноморска култура. 

Разположен е на 750 метра от плажа. Стаите, с гледка към езерото и реката, са проектирани и обзаведени в модерен стил. Сервитьорите са на топ ниво и ще Ви обслужат подобаващо в баровете и ресторантите в хотела. Храната е разнообразна и с много високо качество.

Удовлетворението на гостите е водеща цел на Lake river Side и хотелът с радост ще предложи всички свои услуги.


Стаи и настаняване

Lake River е място за тези, които обичат лукса и комфорта, съчетани с модерен стил. Предлагат се стаи с гледка към езерото или реката, с много висок стандарт и разнообразни стаи. Хотелът предлага стандартни стаи, стаи за инвалиди, suite rooms и family rooms. 

Стандартни стаи
Стандартните стаи са с площ 25-27 кв.м. и са подходящи за от 1 до 3 човека. Имат гледка към реката или езерото. Разполагат с 1 двойно легло или двойно + единично легло.
Оборудвани са с климатична система, минибар, сейф, LCD телевизор, Wireless, балкон, сешоар, телефон, различни удобства в банята, голям гардероб. Настилката е паркет.


Suite Room
Този тип стаи са разделени на 2 части. Имат гледка към реката или езерото. Разполагат с двойно легло и канапе. Площта им е 55кв.м.
Оборудвани са с климатична система, 2 мини бара, сейф, 2 LCD телевизора, wireless интернет, телефон, душ, сешоар, голям балкон.
Настилката е паркет.


Family Room
Състоят се от 2 стаи, с гледка към езерото и реката, с двойно легло. Подходящи са за 2 възрастни, 3 възрастни, 2 възрастни с едно или две деца. Оборудването е климатик, мини бар, сейф, 2 LCD телевизора, безжичен интернет, телефон, душ, принадлежности за баня, сешоар, балкон. Настилката е паркет.



Стаи за инвалиди
Общо този тип стаи са 4 на брой. Те са със специално проектирани бани и големи врати. Всеки детайл в стаите е с цел удобство и комфорт. 






Заведения

Чудесна атмосфера и уникални вкусове на турска и интернационална кухня, поднесени с великолепното турско гостприемство в ресторантите и баровете. За хотелът е удоволствие да обслужи Вас, Вашето семейство и приятели.

Lake River Side Hotel разполага с основен ресторант (River restaurant), в който се предлагат закуска, обяд и вечеря.





Street Bistro
Предлага пица, хамбургери, чийзбургери, fast food. Освен това предлага плодове, кейкове, сладкиши. Капацитетът във вътрешната част е 100 човека, а във външната 150. 



Хотелът разполага още с 3 a la carte ресторанта с мексиканска, италианска и турска кухня.






Забавления


На разположение на гостите са 5 басейна - голям и детски вътрешни, голям и детски външни, както и басейн с пързалка.

Спа центърът предлага масажи, турска баня, сауна.

Развлеченията в Lake River Side включват още фитнес, анимация, детски кът, шопинг.

Хотелът е подходящ и за провеждане на срещи и семинари.