Хотел The Marmara Antalya 5*, Анталия, Турция

Хотел The Marmara Antalya е петзвезден хотел, отличаващ се с отлично качество и комфорт. Разположен е на 5 минути от центъра на Анталия и 11км. от летището. 



Настаняване и стаи

В The Marmara Antalya стаите ще Ви накарат да се чувствате сякаш почивате в Ваша частна къща на плажа. Стаите са 232 на брой и са 2 типа - superior room и revolving loft room. Всички стаи са с богато оборудване и разбира се със стила и комфорта на средиземноморието. 


Заведения

Заведенията в хотела са наистина оригинални.

Ресторант "Tuti" е с уникална архитектура, която при всички случаи разчупва стандартните разбирания за концепция на такъв тип заведения. В уникалните лоби и ресторант ще видите стена за катерене, кът за четене, интернет кът, билярдна маса, арт колона с произведения на различни автори, специална колона с екзотични подправки и графити колона, на която гостите могат да оставят своите впечатления от хотела. И разбира се, освен уникалната архитектура, ресторантът предлага и вкусна храна от средиземноморската кухня, както и органична храна, приготвена от талантливи готвачи.

The Marmara Antalya разполага още с 2 бара и т.нар Revolving Lounge.


Забавления

Хотелът предлага различни забавления, като фокусът е върху водните и спа дейности. The Marmara предлага наистина чудесна атмосфера край плажа, като чадърите и шезлонгите са разположени по уникален начин върху скалите. Можете да се забавлявате и край басейна, който е с олимпийски размери. Чудесни възможности предлагат и фитнес и спа центъра.


Видео